Gezellig: Een spelletje

geroosterde venkel

We mens-erger-je-nieten, rummicuppen en ganzenborden wat af, tijdens die o-zo gezellige feestmaand. Maar wat doen we als de kinders op bed liggen? (Of als er überhaupt geen kinders in de buurt zijn?). Dan gaan we vrolijk door met spelletjes! Maar dan wel de volwassen versie.

Dit is onze top 3 ‘Volwassen’ spelletjes:

De Risico Toren

Dit spel is gebaseerd op de bestaande spellen ”Truth or Dare” en ”Jenga”. Als je aan de beurt bent, mag je een blokje uit de toren halen. Op het blokje staat een vraag, waar je vervolgens op moet antwoorden, of je moet de vraag uitvoeren. Pas als de vraag is beantwoord of uitgevoerd, mag je het blokje op de top van de toren plaatsen. Dankzij de grappige en ondeugende vragen, zal dit spelletje zorgen voor onvergetelijke avondjes. Klik HIER voor meer over de Risico Toren.

Erotisch dobbelen

Heel simpel, dit dobbelspelletje. Je hoeft er niet geconcentreerd voor te zijn, stil te zitten of moeilijke vragen te beantwoorden. Je gooit alleen met 3 dobbelstenen. Een dobbelsteen zegt wat je moet doen, de volgende op / met welk lichaamsdeel en nr. 3 op welke plek in huis je dit moet doen. Lol en een leuk sexy avondje gegarandeerd. Klik HIER voor meer over dit erotische dobbelspelletje.

Wilde harten

Zeg maar, ganzenbord voor volwassenen. Je krijgt je pionnetje en i.p.v. ‘blijf in de put’ of ‘sla een beurt over’, krijg je hele andere instructies, zoals een shotje nemen, zoete kusjes geven, massage olie gebruiken enz. Kortom, heel romantisch, warm en gezellig. Klik HIER voor meer over het spel Wilde Harten.