Wat je gezicht onthult over je libido

geroosterde venkel

Volgens de Chinese kunst van het gezichtslezen (Siang mien) kan iemand zijn gelaat veel verklappen over zijn persoonlijkheid. Zo ook over zijn of haar gedrag in de slaapkamer…

Of het nou waar is of niet… Zo kun je met deze info iemand die commentaar maakt over je borstelige wenkbrauwen of grote neus op zijn plek zetten. Of gebruik het als een slechte, maar grappige, openingszin.

Lippen

Voor dit lichaamsdeel geldt: hoe groter, hoe beter. Lovers met een grote mond zouden zich vooral concentreren op het genot van de ander en zich helemaal geven. Het schijnt ook dat mannen met volle lippen het lang kunnen uithouden in bed. Een brede mond is kenmerkend voor bedpartners die graag de touwtjes in handen nemen. Iemand met een kleine mond zou echter niet aanhankelijk zijn.

Meer feiten over lippen weten? Klik hier.

Neus

Volgens de Siang mien zijn mensen met een stompe neus dromerig, romantisch en traditioneel tussen de lakens. Zo houden zij het liever bij wat ze fijn vinden dan dat ze volop experimenteren. Een bobbelige neus wijst op het tegenovergestelde: ze zijn dol op spannende sex.

Ogen

Een donkere oogkleur verklapt dat je passie hebt, zoekt naar diepgang en een beest in bed bent. Wie lichte ogen heeft wordt gezien als snel tevreden op het gebied van sex en hecht weinig belang aan liefde.

Wenkbrauwen

Bedpartners met ruige wenkbrauwen zouden veel ervaring op het gebied van sex hebben. Daarentegen zijn kleine, dunne wenkbrauwen typerend voor mensen die weinig interesse hebben in sex, maar meer in spiritualiteit.

Bron: HLN.be

 

Lees meer over het libido:

– Geen zin in sex? Vermijd dit libidoverlagende eten!

– Deze dranken verhogen de sexdrive

– Hebben mannen een lager libido dan vrouwen?

– Kruiden die je sexleven verbeteren