Glijmiddel als antirimpelcrème?

geroosterde venkel

Er zijn twee soorten glijmiddel: siliconenglijmiddel en glijmiddel op waterbasis. Het voordeel van siliconenglijmidel is dat het landurig ‘nat’ blijft, maar niet oplost. Glijmiddel op waterbasis lost wel op, maar wordt plakkerig en droogt op. Ze hebben dus allebei zowel voordelen als nadelen. Maar nu is er een glijmiddel dat de voordelen met elkaar combineert en geen nadelen heeft: de Pjur Med Repair Glide.

De Pjur Med Repair Glide is een glijmiddel op natuurlijke basis en het unieke aan dit middeltje is dat er Hyaluronan aan toegevoegd. Dat zegt je misschien niets, maar dat is een bestanddeel dat ook in antirimpelcrèmes wordt gebruikt.

Waarom wordt er een middel tegen rimpels aan een glijmiddel toegevoegd? Het antwoord zit hem in een eigenschap van Hyaluronan, welke natuurlijk vocht aantrekt en bindt. Het glijmiddel blijft daardoor langdurig nat en het wordt niet plakkerig. En het glijmiddel op waterbasis lost natuurlijk ook op.

De Pjur Med Repair Glide zorgt voor een onzichtbaar glijlaagje en maakt de vagina soepel. Verder zorgt het ook nog eens voor meer bescherming en een sneller herstel van de vagina!

Je kunt de Pjur Med Repair Glide voor € 14,95 bestellen op Zoemmm.com.