Glow in the dark seksgadgets

geroosterde venkel

Condooms
Maak het omdoen van een condoom leuker door glow in the dark condooms te kopen! Het enige nadeel is dat je deze vóór de actie een tijdje (30 seconden) tegen het licht moet houden zodat ze 15 minuten lang in het donker oplichten. Voordeel: tijdens het afrollen van het condoom in het donker ziet je lief precies waar jij bent. Dat maakt het voor hem allemaal net iets sexier!

Lingerie
Vanaf nu kun jij je niet meer verstoppen als de lichten uit zijn tijdens de seks. De Australiër Jan Hawley ontwikkelde namelijk de eerste glow in the dark lingerie!


De LuminoGlow-collectie bestaat uit witte bh’s, slipjes, strings, babydolls en French knickers die oplichten in het donker. Dit glow in the dark effect maakt het uitdoen van je lingerie een stuk spannender! Je lief ziet namelijk alleen de lingerie, jij blijft onzichtbaar. Dit maakt het allemaal net iets mysterieuzer.

De setjes zijn gemaakt van Europees kant, zijde en georgette. Helaas is het niet bekend of je ze kunt wassen.
De prijs van de lingerie loopt vanaf 26 dollar. Zie www.glowinthedarklingerie.com.au
voor meer info.

Glow in the dark Tarzan
Voor de dear devils onder ons bestaat er de glow in the dark Tarzan vibrator. Deze is niet zo afschrikwekkend als de normale rode versie, omdat hij minder groot is (18 cm). Daarnaast kun je de vibratie met een schakelaar zelf regelen en bepaal jij hoe snel de top van de Tarzan ronddraait.


Dobbelstenen
Je kunt de seks een stukje spannender maken door te gooien met glow in the dark seksdobbelstenen. Deze geven aan welke opdracht je krijgt om je lief een groot plezier te doen! Bijvoorbeeld: dobbelsteen 1: touch, dobbelsteen 2: ears. Hier hoef je dus alleen maar de oren van je vriend te strelen. Daarnaast kun je ook combinaties krijgen als lik zijn lippen of zuig aan zijn tepels. Leuk extraatje voor in de slaapkamer dus!

Bodypaint
Ja, het bestaat echt: glow in the dark bodypaint! Hield je vroeger al van vingerverven? Nu kun jij jouw vriend eens inkleuren en er op los fantaseren. Alleen de plekken waar je gesmeerd hebt lichten namelijk op.

Maak je eigen glow-dildo!
Ook een leuke glow in the dark gadget: de penis van je vriend als dildo. Deze kun je helemaal zelf maken met behulp van een gel mal en een klein vibratortje. Dit zit allemaal in (hoe kan het ook anders?) de glow-in-the-dark Clone-A-Willy Kit. Het enige punt is dat je lief wel mee moet werken aan deze doe-het-zelf-klus.