Na grondig Instagram-onderzoek zijn we erachter: dit is de vrouw waar Robbert voor kiest in De Bachelor

De Bachelor

Dinsdag is de grote finale van De Bachelor, en beslist Robbert welke vrouw hij een ring om de vinger schuift: Melanie of Naddja. (Het is nog even onduidelijk of dat gewoon een gezellige ring is, of een heuse verlovingsring.) En wij denken te weten wie het wordt…

We hebben Instagram grondig doorgespit (Sherlock Holmes is er niets bij), en het kan bijna niet anders: Robbert gaat voor Naddja. En dit is waarom.

1. Robbert volgt Melanie niet

Robbert volgt (op het moment van schrijven) IEDERE VROUW die aan De Bachelor heeft meegedaan op zijn Instagram (zelfs Emily en Tahnee en Tamara die de eerste aflevering al naar huis moesten) BEHALVE Melanie. Dat kan natuurlijk twee dingen betekenen: het ligt allemaal erg gevoelig dat Melanie het niet is geworden, óf ze hebben heel strategisch besloten elkaar niet te volgen op Instagram, zodat daar ook niets uit afgeleid kan worden. MAAR!

2. Melanie volgt Robbert én Naddja niet

Melanie is Instagram-vrienden met onder andere Iris, Leonique, Mieke, Danielle, Stefanie en Tahnee, maar niet met Naddja. Dat ze Robbert niet volgt zou dus strategie kunnen zijn, maar dat ze haar medefinalist Naddja niet volgt is op z’n zachts gezegd VERDACHT. Helemaal aangezien ze het elkaar allemaal zo leken te gunnen in de vorige aflevering.

De Bachelor

De Bachelor

3. Naddja volgt Melanie óók niet

Het niet-volgen is wederzijds: uit Naddja’s account valt af te leiden dat ze Melanie niet volgt. En dat terwijl ze Robbert en onder andere Iris, Leonique, Danielle, Tahnee, Astrid, Ilona en Lilian wél volgt. Klinkt alsof Naddja en Melanie elkaar ineens tóch niet zo leuk meer vinden…

De Bachelor

4. Naddja is véél te zien op Robberts account

Als je even door Robberts foto’s scrollt, dan zie je Naddja daar wel errug vaak terugkomen. Foto van de eerste ontmoetingen bij de auto? Naddja. Foto van de kokende vrouwen? Naddja. Foto op de boot? Naddja. Familieontmoetingen? (De moeder van) Naddja.

De Bachelor

De Bachelor

5. Naddja geeft bijna iedere foto van Robbert een hartje

Naddja houdt zich wat betreft Robbert niet in als het om hartjes uitdelen gaat. Ze liket zelfs foto’s waar andere vrouwen op staan. En een foto van zijn moeder en oma! Melanie lijkt daarentegen geen enkele foto van Robbert een hartje te geven…

De Bachelor

De Bachelor

6. Robbert geeft bijna iedere foto van Naddja een hartje

Lief hè? Zo hoort het als vriendje. En – you guessed it – geen enkele foto op het account van Melanie wordt door Robbert geliket. En dat terwijl hij bijvoorbeeld wél een hartje uitdeelde aan the girl you love to hate: Astrid.

De Bachelor

De Bachelor

7. Naddja is vrienden met Dorus

Weet je Dorus nog? Die goede vriend van Robbert die in aflevering 7 mee mocht op de boot? Nou, die Dorus, die wordt dus gevolgd door Naddja. En dat terwijl hij Iris en Wendy had geselecteerd voor een date, niet Naddja. No hard feelings blijkbaar, want Robberts vrienden zijn inmiddels ook Naddja’s vrienden, lijkt het. Melanie volgt Dorus niet.

De Bachelor

8. Naddja houdt Robberts account goed in de gaten

Een opmerking van een willekeurige volger van Robbert over de jurk van Naddja tijdens een bepaalde scène? Naddja zit er bovenop. En dat doe je alleen met het account van je vriend, niet met het account van iemand die je hart heeft gebroken. Toch?

De Bachelor

9. Naddja volgt Robberts privéaccount

Oké, dit is de allergrootste hint. Robbert heeft vlak nadat De Bachelor begon zijn Instagram-account openbaar gemaakt, en is daarnaast een privéaccount begonnen onder een semi-schuilnaam. Dat privéaccount wordt gevolgd door Naddja (en door Iris, Lisa en Anita), en níét door – surprise surprise – Melanie.

De Bachelor

We weten het natuurlijk niet duizend procent zeker, maar het lijkt er toch wel sterk op dat de banden tussen Robbert en Naddja een stuk inniger zijn dan die tussen hem en Melanie… Of ze proberen ons allemaal wel heel overtuigd compleet op het verkeerde been te zetten. Dinsdagavond weten we het!

Wil je nog even terugkijken wat er in de laatste aflevering gebeurde? Dat kan hier.

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!

Beeld © Instagram Robbert, Naddja, Melanie, Astrid, Dorus