De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation Island’ aflevering 3

temptation island

De derde aflevering van ‘Temptation Island’ zit erop. We hebben ons weer meer dan prima vermaakt tijdens het kijken, al krabden we ons ook wel een paar keer achter de oren. Hier een opsomming van de momenten die ons dit keer het meest verbaasden.

Beeld RTL
 1. Herbert is meer dan trots dat hij dag 2 goed heeft doorstaan. Uhm, maar nam hij de avond ervoor niet Saartje nog mee naar zijn kamer?
 2. Nog even over Saartje. Ze zegt: ‘We hebben echt een klik en ik denk dat die nog weleens gevaarlijk kan gaan worden.’ Jeetje Herbert, wat gaat het goed!
 3. Krijgen jullie ook elke keer de kriebels wanneer je dat beeld ziet waarop Alex knipoogt?
 4. Jefferson kiest Danyla voor zijn date, omdat zij een verleiding voor hem is. Superverstandige keuze! Vervolgens gaan ze samen dansen, iets wat volgens de regels van zijn vriendin Lize niet mocht…
 5. Ashley op een paard is het toonbeeld van hilariteit. Eerst wordt ze zeeziek, dan heeft ze een zere kut (haar woorden) doordat haar piercing schuurt op het paard en ten slotte moet haar paard tijdens hun rit ook nog zijn behoefte doen. Love it.
 6. Hoe vaak die mannen al hebben gezegd: ‘Ik ben ook maar een man hè?’ Alsof dat hun gedrag goedpraat.
 7. Merijn houdt niet van groente. Dat culinaire eten ‘pakt hem niet echt’. Haha, say what?!
 8. Dat moddergevecht is echt te cliché.
 9. Niels, was jij eerder op de dag niet nog helemaal kapot van het zien van de verleiders op het vrouweneiland?
 10. De wijn van Pommelien smaakt naar zure piemel. Maar ze weet eigenlijk zelf ook niet hoe zure piemel smaakt. Uh, wat zeg je nou eigenlijk?
 11. Herbert, pas je op? Je zei net dat jij en Saartje echt bij elkaar passen, terwijl je thuis een vriendin hebt. Remember?
 12. Alex is wel erg zeker van zijn zaak wat Rosanne betreft.
 13. Lize wil graag zonder bijbedoelingen met Ken kunnen praten. Maar Lize, je weet toch dat die guys júíst allemaal bijbedoelingen hebben?

Lees ook: 

De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation Island’ aflevering 2
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation Island’ aflevering 1