Haar penisboek

geroosterde venkel

Deze opvolger van Goedele Liekens bestseller is een geruchtmakend en taboedoorbrekend naslagwerk over het mannelijke geslacht.

Mannen en hun penis: het is een onderwerp waarover veel gepraat wordt, maar ook veel gezwegen. Voor de een is de penis het pronkstuk van de man, voor de ander is het een onding. Ondertussen bestaan er nog steeds vele geheimen, fabels en taboes rond de penis. Die worden door Goedele vakkundig de wereld uit geholpen in dit leuke en leerrijke boek vol weetjes en tips over erecties, lengtes en diktes, zaadlozing, sperma, impotentie, masturbatie, fellatio, anticonceptie en nog veel meer. Want één ding is zeker: over de penis valt veel te vertellen.

Wil je alles weten over de penis? Het staat allemaal te lezen én te zien in Haar penisboek.

Goedele Liekens is tv-presentatrice, klinisch psychologe en seksuologe. In haar hoedanigheid van VN-goodwill-ambassadrice spreekt zij wereldwijd op congressen. Als voorvechtster van een betere seksuele beleving richtte zij De Vaginavrienden op. Met deze informatieve en speelse site wil zij de onwetendheid wegnemen die veelal bestaat omtrent de vagina. Met Het vaginaboek dat daarop volgde, stond zij in Vlaanderen maandenlang op nummer 1 in de boeken top tien. Er werden meer dan 50.000 exemplaren van verkocht.

Over Het vaginaboek:

‘Een verrassend en mooi boek […] uiterst gebruiksvriendelijk, met grappige foto’s, korte informatieve teksten en heldere schema’s en afbeeldingen.’ Kristien Hemmerechts

Titel: Haar penisboek
Auteur: Goedele Liekens
Uitgever: Standaard Uitgeverij
ISBN: 9002219997