Handgeblazen dildo’s: glazen kunstwerken

geroosterde venkel

De handgeblazen Icicles van Pipedream zijn stuk voor stuk een waar kunstwerk. Elke handgemaakte stimulator is strak, sterk, uniek en gemaakt om heerlijk mee te spelen. De sensaties van glas zijn anders dan de gangbare materialen. Het glas kan namelijk worden opgewarmd door het onder warm water te houden. Het kan juist weer worden afgekoeld door het onder koud stromend water te houden. Hier kun jij je partner goed mee verrassen!

Het hypo-allergene glas is sterk, niet poreus en heel lichaamsvriendelijk. In combinatie met glas kunnen alle glijmiddelen worden gebruikt. Na het spelen kan het glazen kunstwerk worden schoongemaakt met toycleaner of zelfs in de vaatwasser meedraaien met de rest van de vaat.

Uitgelicht
De Icicles nr. 21-dildo heeft een stevige, gekronkelde schacht met een gladde bolle ronding aan de bovenkant. Op de schacht is hij versierd met een bloemdesign dat iets uitsteekt, voor extra genot.

Lees hieronder de beoordelingen van de Icicles nr. 21-dildo:
Niet alleen fantastich mooi om te zien, maar ook heel leuk om te voelen. Dit speeltje geeft een heel ander sensorisch gevoel dan mijn andere dildo’s, en het stevige en koele van het glas maakt het enorm aangenaam. ook makkelijk schoon te maken. geen minpunten.

Mooi kwaliteitsproduct, zeer fraai afgewerkt en bijzonder hygiënisch.