Happy single en tóch een droombruiloft

geroosterde venkel


Als zelfstandige vrouw met een leuke baan en een goed salaris heb je helemaal geen man nodig om voor je te zorgen. Geen behoefte om te trouwen dus, maar wel een sprookjeshuwelijk beleven? Dat kan voortaan in Japan.

Japanse single vrouwen die toch eens een huwelijk mee willen maken maar niemand hebben om mee te trouwen, boeken voortaan gewoon een solohuwelijk.

Het reisbureau Cera Travel biedt de tripjes sinds kort aan onder de naam Solo Wedding, meldt NY Post. Vrouwen maken alle ins and outs van een trouwerij mee zonder zich wettelijk te binden aan een persoon.

Model als nepbruidegom

Voor omgerekend ongeveer 1900 euro worden de dames in de watten gelegd met een mooie trouwjurk, haar- en make-upstyling, wandelen ze naar het altaar met een knap mannelijk model en krijgen ze een fotoreportage van de grote dag. Het model gaat niet mee op huwelijksreis. Dat valt weer tegen.

Zakenvrouw Nagi Daisen is erg tevreden: “Ik heb al jaren een vriend maar we zijn niet getrouwd. Ik besloot dit voor mezelf te doen, lekker een mooie trouwjurk aan en mezelf in de watten laten leggen. Het was geweldig.”

Bron: BuzzO/Beeld: Pinterest