Hard to get spelen: ja of nee?

geroosterde venkel

Genoeg van al die spelletjes die gespeeld worden en al die regels als het aankomt op daten en de liefde? Think again. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de tactiek van ‘hard to get’ spelen écht werkt wanneer je op zoek bent naar een langetermijnrelatie.

Met ‘hard to get’ spelen test je volgens het onderzoek de toewijding van een man. Het klinkt een beetje vermoeiend, maar als het werkt, waarom niet?

Strategie
Klinkt het je misschien bekend in de oren als we je vertellen dat het voor mannen in hun voordeel werkt als ze zich brutaal en ongeïnteresseerd gedragen?

De ultieme strategie om zo’n man voor je te winnen en te checken of hij serieus is, is niet terugbellen en juist wel druk bezig zijn met andere dingen. Volgens het onderzoek helpt het ook om je zelfverzekerd te gedragen, om veel te praten met andere mensen in zijn bijzijn, om even te wachten met seks, sarcasme, plagen en het verzetten van de eerste of tweede date.

Wees wel voorzichtig, want als je te weinig interesse toont, zal een man snel afhaken. Een man wil natuurlijk niet té gewillig overkomen op een vrouw.

Bron: yourtango.com