Harde en zachte grenzen

geroosterde venkel

In de Vijftig Tinten-trilogie worden verschillende erotische situaties van Anastasia Steele en Christian Grey besproken, waar ook vaak spannende hulpmiddelen aan te pas komen. Deze hulpmiddelen zijn samengekomen in de officiële Vijftig Tinten-collectie. Deze collectie bevat alles wat je nodig hebt om je Fifty Shades-ervaring te beleven. Met de attributen geef je de volledige controle over aan je partner, waardoor jullie samen nieuwe spannende momenten beleven in je eigen slaapkamer.

Bij de producten Soft Limits en het pakket Hard Limits wordt er met een knipoog naar het boek een onderscheid gemaakt. Het Hard Limits-pakket is wat pittiger dan de Soft Limits, maar deze is ook gewoon leuk en toegankelijk voor iedereen.

Soft Limits
In het Soft Limits-pakket zit een luxe satijnen sjaal in de vorm van handboeien. De handboeien zijn lekker zacht en heerlijk sterk. Je kan de boeien gebruiken om de polsen of de enkels van je partner aan elkaar vast te binden. Met het lint dat overblijft, kan je je partner misschien ook wel aan het bed binden.

”Hij bindt mijn polsen vast met zijn stropdas en trekt ze strak samen . Zijn ogen zijn helder, maar met wilde opwinding. Hij trekt eraan. Het is veilig en ik ben onder zijn controle. Mijn hart maakt een sprongetje, mijn bekken trekken samen en mijn verlangen bouwt zich langzaam op, daar.. beneden…”

De satijnen handboeien kan je bewaren in het originele Fifty Shades of Grey-opbergzakje.

Hard Limits
Deze bondagekit bevat alles wat je nodig hebt om met jouw partner (soft) sm te beleven.

Het mechanisme is voor bijna ieder bed geschikt en de boeien zijn gemaakt van zacht materiaal, dus erg comfortabel. Met een simpele klik, bind je zo de handen of voeten van je partner aan elkaar of misschien wel aan het bed.

“Genot, pijn, beloning en straf, dat zijn allemaal woorden die in mij opkomen. Zijn bedoeling is duidelijk: mijn innerlijke godin tot leven wekken, en ik verlang niets meer dan dat.”