Het duurste speeltje ter wereld

geen

Natuurlijk staat Nederland bekend om de kaas, tulpen, klompen en drop. Maar wist je dat er nog iets is waar we als Hollanders heel trots op mogen zijn? Wij hebben namelijk het duurste seksspeeltje ter wereld gemaakt!

Nu zou je misschien denken dat dat er eentje is voor vrouwen. Een gouden vibrator ofzo. Nou, die bestaat, en die is duur ook: voor 12.000 euro staat ie op je nachtkastje. De meest prijzige toy is echter voor mannen bedoeld. Begin maar vast met sparen: voor de cockring van Drake’s tel je maar liefst 15.000 euro neer!

Op maat gemaakt
De Amsterdamse boutique is maar wat trots dat het allebei de lustobjecten in zijn bezit heeft, meldt het via een persbericht. Wat de cockring zo duur maakt? Hij is gemaakt van roestvrij staal en afgewerkt met een diamant tot wel 3 karaats. En, hij wordt op maat gemaakt!

Pas- en meetsessies
Zelf heb ik nog nooit een cockring gebruikt met een bedpartner, maar ik meen dat het iets is wat de man om zijn stijve penis schuift voor extra genot en om zijn erectie beter te behouden. Aangezien de penis in euforische staat vaak nogal opzwelt in dikte, lijkt het me een hele klus om het ding custom made aan de klant te leveren. Komt ie dan, net als bij Madame Tussauds, een aantal keer langs voor een pas- en meetsessie? En wordt er dan in een apart kamertje even stevig gerukt om ‘m in de juiste stand te krijgen?

Luxe heeft geen limiet
De JMamba, zoals ie heet, is ontworpen door een Nederlandse ontwerper in samenwerking met een Amsterdamse juwelier. “Luxe heeft geen limiet, dat laat ik aan de klant en zijn of haar creditcard over”, laat de eigenaar van de boutique weten. “Een Valentijnscadeau voor je man wordt simpelweg niet mooier dan dit”, meldt de website.

Ik zet ‘m op mijn lijstje hoor, voor als ik ooit die Staatsloterij win. Weer eens wat anders dan een geurtje. Tik ik ondertussen even de waarschijnlijk goedkoopste ter wereld op de kop. En voor € 0,95 vibreert ie nog ook!

Beeld: Drake’s Couture Lingerie