Het Franse standje 69 – Beftips

beftips

Ken je dat? Je hebt het lekkerste hapje ooit gespot in de kroeg, jullie raken aan de praat en de interesse blijkt wederzijds. Wat een chemie! Je bent ondertussen helemaal opgewonden en dus vraag je of die hottie met je mee naar huis gaat.

Op het moment dat jullie thuis de kleren van elkaars lijf scheuren en jouw verovering je oraal begint te bevredigen is het sprookje over. Wat gebeurt daar beneden!?

Wil je nooit meer zo’n afknapper? Laat dan eens dit lijstje met tips door het huis slingeren zodat je partner het ziet of one night stand het ziet liggen. Wie weet levert het iets op…

De voorbereiding
– Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt
– Verwacht niks terug in ruil voor het beffen
– Als zij zich druk maakt om haar hygiëne, neem dan eerst samen een bad of douche
– Scheer je baard van tevoren of zorg dat je baardhaar langer is dan stoppels

Teasen
– Kus, lik, streel en bijt haar zachtjes over haar hele lijf
– Zorg voor een comfortabele houding, een oraal orgasme kan even duren
– Streel haar schaamstreek, leg je armen onder haar bovenbenen en trek haar naar je toe

Het echte werk
– Voordat je begint, onthoud een ding: communiceer! Vraag haar wat ze lekker vindt
– Stap 1, lollipoppen: druk je gezicht in haar vagina en stimuleer met je neus. Maak haar nat met een platte, zachte tong. Varieer in je bewegingen, van boven naar beneden, van links naar rechts etc, maar stimuleer haar clitoris nog niet direct.
– Stap 2, naar binnen: Als ze helemaal opgewonden is, ga je dieper met je tong. Cirkel met je tong rond de vaginaopening en duw hem even naar binnen. Wil ze meer? Gebruik dan je vingers om haar te penetreren.
– Stap 3, de clitoris: Begin licht over de clitoris te likken, totdat ze je tegen zich aandrukt en duidelijk meer wil. Experimenteer hierna: wil ze een zachte, brede tong of een harde, puntige?

De bewegingen
– De achtbaan: Ga met je tong van linksboven over de buitenste schaamlip naar boven, weer naar beneden tussen de buitenste en binnenste schaamlip, omhoog over de vagina en clitoris en tussen de rechterschaamlippen weer naar beneden.
– De luie acht: Maak achtjes over de vagina waarbij de bovenste helft van de acht om de clitoris en over de huid boven de clitoris gaat. Varieer in grote van de onderste helft van de acht.
– De dubbele spiraal: maak steeds kleiner wordende cirkels over de vaginaopening en rond/ over de clitoris.
– Zuigen: zuig zachtjes aan de clitoris, maar let op: zachtjes!
– Alfabet: weet je het niet meer? Schrijf dan het alfabet met je tong.

Bron: Sex – het ultieme handboek van Em & Lo