Het Franse standje 69 – Pijptips

Leuk zo’n lesje beftips, maar ook interessant is: hoe verwen je hem zo lekker mogelijk als je je samen waagt aan standje 69?

De voorbereiding
Vind je pijpen maar vies? Ga dan eerst samen onder de douche, zo is zijn penis lekker schoon. Bevalt het wel onder de douche, blijf daar dan. Wedden dat hij het sexy vindt als je hem onder de douche verwent? Het is misschien even zoeken naar een houding, maar zowel onder de douche als in bed kan hij staan en jij op je knieën voor hem zitten. Gaat dit pijn doen? Ga dan op het randje van het bad of bed zitten.

Lig je liever in bed? Vraag hem dan om voor jou te knielen, leg wat kussens onder je hoofd en je kunt bij al zijn intieme plekjes. Een andere comfortabele houding creëer je door hem te laten liggen en zelf tussen zijn benen te knielen.

Teasen
Als je hem helemaal gek wilt maken, kun je hem eerst teasen. Ga met je lippen van zijn oor naar zijn nek, geef hem kusjes over zijn bovenlijf en daal langzaam af naar zijn buik. Kneed zijn billen, streel zijn dijbenen en ballen en adem over zijn huid.

Het echte werk
Wordt hij gek van verlangen? Begin dan met het echte werk. Kus en lik zijn penis, maar neem hem nog niet in je mond. Kus, lik en zuig aan zijn ballen, maar niet te hard, want zijn ballen zijn gevoelig! Zachtjes blazen of ademen tegen zijn huid, vind hij misschien ook wel heel lekker. Pas op het laatst neem je de eikel in je mond en cirkel je met je tong langs de rand.

Neem de onderkant van de penis in je hand (of in twee handen) en beweeg je lippen op en neer. Zuig in het begin niet te hard, bewaar dat voor later, maar zorg wel dat je lippen altijd zijn penis raken. Als je zuigt, kan dat pijn gaan doen en het kan lastig zijn om hetzelfde ritme vast te houden. Gebruik daarom ook je tong om zijn penis extra te stimuleren. Gebruik je hand om in hetzelfde ritme als je mond mee te bewegen. Veel mannen vinden het ook heerlijk als je met je vrije hand zijn ballen, benen en buik streelt.

Als hij bijna klaarkomt, wil hij waarschijnlijk dat je tempo waarop je hem pijpt iets hoger komt te liggen en dat je greep iets steviger wordt. Je kunt dan ook iets harder zuigen.

De bewegingen
Pittoreske route – Houdt zijn penis van met een hand en beweeg met je tong van zijn ballen naar zijn eikel en eromheen. Doe dit zigzaggend.
De harmonica – Pak zijn penis met een hand vast, hou je hoofd opzij en beweeg met open mond langs de zijkant van zijn penis van onder naar boven. Zuig zachtjes. Zodra je boven bent neem je de eikel in je mond, glijdt weer naar beneden en herhaal de beweging.
De draai – Leg een hand om zijn penis (met je vinders op zijn buik) en maak met je andere hand draaiende op-en-neergaande bewegingen. Doe mee met je mond.

Doorslikken of uitspugen?
Je kunt ervoor kiezen het sperma door te slikken, zo voorkom je een hoop troep en hij vind het waarschijnlijk heel sexy en speciaal. Maar als je dit vies vindt, kun je het ook uitspugen. Wil je helemaal geen sperma in je mond, stap dan op het laatst over op aftrekken.

Bron: Sex – het ultieme handboek van Em & Lo