Het is hier fantastisch!

geroosterde venkel

Op vakantie gedragen we ons losser dan thuis, dat blijkt uit het Kuoni Holiday Report 2011. Niemand kent ons, dus wat maakt het uit hoe we doen? Waarom niet lekker flirten en op mannenjacht, het is immers vakantie!

Flirten
Meer dan een tiende van de Nederlanders vindt zichzelf flirterig op vakantie, maar we halen het niet bij onze zuiderburen. Italianen, Spanjaarden en Fransen zijn de grootste flirts.

Liefde en romantiek
Een vakantieliefde is voor veel Nederlanders een belangrijk onderdeel van de vakantie. Een tiende hoopt op een vakantieliefde en 9% op een relatie die ontstaat tijdens de vakantie. Verliefde gevoelens ontstaan op het strand (21%), in de zee (15%), in het zwembad (12%), op een boot (4%) en in een bar of club (3%).

Seks
Ook lust speelt een belangrijke rol als we even ontsnappen aan het dagelijkse leven. Een tiende van de vakantiegangers hoopt op seks tijdens de vakantie. Bijna 40% van de mensen heeft op vakantie evenveel seks als thuis, meer dan een op de tien geeft aan op vakantie meer te seksen.

Topless
Maar wil je tijdens jouw vakantie een Nederlandse man verleiden en aan de haak slaan, doe dat dan niet door topless op het strand te gaan liggen. Bijna een kwart van de Nederlandse mannen keurt dit namelijk af.

Fijne vakantie!