Het knappe mannenwalhalla dat Instagram heet

knappe mannen

Uúúúren kunnen we zoet zijn met Instagram. Via het ene account naar het andere en binnen no time zit je de foto’s van de boksleraar van de vriendin van je neef zijn vriend te bekijken. Om je Instagramverslaving nog even wat erger te maken: er zijn inmiddels talloze verzamelpagina’s  met knappe mannen opgedoken waardoor je maar blijft scrollen. VIVA zet ze voor je op een rijtje. Veel kijkplezier…

Niets sexyer dan lezende mannen

Dat geconcentreerde mannen behoorlijk sexy zijn, blijkt wel uit het Instagramaccount Hot dudes reading. De heren worden onwetend op de kiek gezet in publieke ruimten en oh wat levert dat fijne beelden op…

hotdudesreading

Out of bed look

Een slaperig hoofd, warrig haar, ontbloot bovenlijf en een kop koffie in de hand: is dat niet hoe we mannen het liefste zien? Dat dachten de makers van het account Men and coffee nou ook, en dus verzamelen ze plaatjes van manspersonen met koffie. Ja, ga maar gauw kijken.

menandcoffee

Fit, fitter, fitst

Van mannen met blokjesbuiken krijgen we nooit genoeg! Je komt op Just fit guys veelal modellen en acteurs tegen, die zowel gezegend zijn met een appetijtelijk hoofd als met een strak lichaam. Oeh lala!

justfitguys

Dierenvrienden

Het account Hot dudes with dogs is om van te smelten. En dan hebben we het niet alleen over de knappe dierenvrienden, de schattige hondjes mogen er ook best wezen.

hotdudeswithdogs

Paris is always a good idea

Dat echt álles leuk is aan Parijs bewijst het Franse Instagramaccount Mecs metro Paris maar weer eens: zelfs de met de metro-reizende hommes zijn om over naar huis te schrijven.

parijs

Beeld: Instagram