Het mooiste en het lelijkste

geroosterde venkel

Daar knapt een mens van op: een weekje fietsen op Rhodos. Wat is het toch weer lekker relaxen daar op zo’n Grieks eiland. Heerlijk!

Het mooiste op Rhodos:
Sorry, maar dat is en blijft toch onze 6 maanden oude dochter Olivia. Gelukkig konden we haar gewoon weer mee naar huis nemen zodat we altijd naar haar kunnen blijven kijken!

Het lelijkste op Rhodos:
Ze mogen dan wel zeggen dat een kind krijgen en hebben niet bevorderlijk is voor je seksleven, nou, deze lamp kon er ook wat van. Hij hing pontificaal boven ons bed en iedere keer als ik er naar keek, begon ik – tot grote ergernis van mijn echtgenoot – heel hard te lachen. Het is een tl-lamp in cirkelvorm (ook nooit eerder gezien) die opgeleukt is met een fruitschaal van de lelijkste soort van boven en het deksel van een ouderwetse luieremmer van onderen. Hoe en wie verzint zoiets?
De betreffende lamp aanknippen was ook een BIG MISTAKE als je je niet eerst ingesmeerd had met factor 30 en een ultradonkere zonnebril op je neus had gezet! Ik vermoed een Wattje of 1000.

Wij hebben een weekje gebabyfietst op Rhodos. Een hele grote aanrader voor als je een superleuke en actieve vakantie wilt hebben met (kleine)kinderen. Op de site www.bike-hike.nl lees je meer.
Wil je de rest van onze vakantiefoto’s zien? http://family.webshots.com/album/558908796yyjkiN

groetjes, Machteld