Het spel dat flirten heet!

geroosterde venkel

Wat gaat er nou eigenlijk in zijn hoofd om als hij aan het flirten is? Vindt hij zijn uiterlijk belangrijk en hoeveel tijd besteedt hij daar aan? Bruno Banani deed een onderzoek en kwam tot verrassende resultaten!

Flirttechnieken
Flirten is nog altijd een geliefd spel onder Europese jongeren. Nederlandse, Spaanse en Noorse mannen moeten het vooral hebben van het maken van een praatje, terwijl Duitse, Tsjechische en Poolse mannen vooral succes hebben met oogcontact zoeken en een lach geven. De Russische man pakt het wéér anders aan. Zijn voorkeur gaat uit naar ‘per ongeluk’ tegen de dame aanlopen en een gesprek beginnen. Dit blijkt uit een onderzoek onder 1400 Europese jongeren tussen de 16 en 25 jaar.

Verzorging: KISS
De verzorgingsrituelen van de mannen worden vooral KISS (keep it short & simple) gehouden. Mannen houden van een out-of-bed look en vinden de basis het belangrijkst. Ze springen onder de douche, scheren zich snel, zorgen dat hun haar goed zit en doen een geurtje op. Maximaal een half uurtje verzorging per dag is voldoende, vindt 60% van de Nederlandse mannen. In Rusland zijn de mannen toch wat ijdeler, 34% vindt persoonlijke verzorging extreem belangrijk en is trots op zijn uiterlijk.

Geur & flirten
Ongeveer 75% van de Europese mannen voelt zich zekerder over zichzelf wanneer hij een lekker geurtje op heeft! Maar waar wordt dat lekkere luchtje dan gespoten? Nederlandse mannen dragen hun geur het liefst op hun polsen en in de nek. Bijna een kwart van de Duitse mannen spuit hun parfum over het hele lichaam, terwijl slechts 13% van de Nederlandse mannen dit doet.

Flirten & sporten
Denk jij dat de sportschool de ultieme plaats is om te flirten? Sportende mannen zijn natuurlijk super sexy! Helaas denken mannen daar anders over. Ruim 60% van de Nederlandse mannen geeft aan dat ze in de sportschool zijn om te sporten, niet om te flirten.

Wie belt wie?
Het flirten is geslaagd en jullie hebben nummers uitgewisseld. Maar, wie moet er nou als eerste contact opnemen? Vrouwen vinden dat het eerste contact vanuit de man moet komen. Duitse, Poolse en Tsjechische vrouwen zullen nooit het initiatief nemen en als de man langer dan drie dagen niks van zich heeft laten horen, kunnen ze het vergeten! Nederlandse, Spaanse, Russische en Noorse vrouwen laten het afhangen van hoe leuk de man is.

Flirten met een getrouwde man?
Het grootste deel van de Nederlandse vrouwen geeft aan nooit te flirten met een man die een relatie heeft. Voor Russische en Tsjechische vrouwen speelt het hebben van een relatie niet zo’n grote rol. In beide landen geeft een kwart van de vrouwen aan wel te flirten en als de man terug flirt, gaat ze er voor! Gaat jouw man binnenkort naar Rusland of Tsjechië? Kijk maar uit!

Dangerous Man
Zoek je nog een leuk cadeau voor jouw man? Met de resultaten van het onderzoek op zak ontwierp bruno banani verrassende nieuwe geur: Dangerous man. De geur is fris maar kruidig, cool maar hot en relaxed maar dynamisch.