Hij heeft je verlaten

geroosterde venkel

Hij heeft je verlaten en je bent er stuk van, maar niet lang getreurd: het is fijn zonder hem! Zeven redenen waarom het beter is dat hij wegging.

1. Hij had een minnares
Vreemdgaan is een no go in een relatie. Het is beter dat het over is tussen jullie. Weg met die man!

2. Hij had meer tijd voor zijn vrienden/werk dan voor jou
Jij stak veel tijd in jullie relatie, plande leuke weekendjes weg en dagjes uit, maar van zijn kant kwam niets. Hij ging liever op stap met zijn vrienden of naar de voetbal. En als jullie eindelijk een romantisch avondje hadden gepland, moest hij overwerken. Je had toch al niets aan deze man, dus waarom zou je jezelf kwellen en nog langer verdriet hebben?

3. Je hebt nu een heel groot bed voor jou alleen
Samen slapen is fijn, maar hoe lekker is het als je diagonaal in jouw tweepersoonsbed kunt slapen. Je hebt alle ruimte, meters dekens en een goede nachtrust om er weer fris tegenaan te gaan.

4. Zeeën van tijd voor jezelf, je vriendinnen, leuke dingen doen
Je hoeft eindelijk geen rekening meer te houden met iemand anders. Met je vriendinnen naar de bioscoop, dagjes weg naar de sauna, naar de schoonheidsspecialist: het kan allemaal. Je hoeft niet thuis te zijn om samen te eten en niet te bellen als je later bent. Het is nu tijd voor jou alleen: ontwikkel, ontplooi én verwen jezelf.

5. Geen zaterdagavonden meer op de bank, maar stappen
Was je het hangen op de bank niet al tijden zat? Nu het uit is, kun je weer lekker op vrijdagavond een wijntje drinken met vriendinnen in de kroeg. En misschien sla je daar over een tijdje weer een leuke man aan de haak.

6. Jullie bleven bij elkaar uit gewoonte
Je houdt van hem, maar stiekem wist jij ook wel dat je de rest van je leven niet met hem zou delen. Het liep al veel langer niet lekker tussen jullie. Jullie leefden langs elkaar heen, hadden vaak ruzie en de enige reden dat jullie bij elkaar bleven, was omdat het zo gewoon was. Nu heeft hij de knoop doorgehakt en sta je er alleen voor. Neem de tijd om eroverheen te komen, maar onthoud goed dat het zo beter is. Nieuw geluk komt vanzelf.

7. De seks was niet goed
Hij was lief, attent, kon heerlijk koken en kon goed opschieten met je ouders en vriendinnen. Hij rook lekker en had een mooi lichaam, maar toch miste er één ding: goede seks. En juist die seks is zo belangrijk in een relatie. Er zijn genoeg lieve mannen op deze wereld, die wel voor een geweldige sekspartij kunnen zorgen.

Heeft hij je echt verlaten? Babette van Veen wil je graag een hart onder de riem steken. Kijk hier voor de exclusieve Mail & Win!