Is hij de Ware? Reken het uit met de Love Formula

geroosterde venkel


Is jouw huidige geliefde je vijfde sexpartner? Gefeliciteerd, dan heb je de ware gevonden! Tenminste, dat beweren onderzoekers…

Het onderzoek, opgezet door MSN, heeft een zogeheten ‘Love Formula’ ontdekt naar aanleiding van de antwoorden van 2000 mannen en vrouwen over de ware. Lees hier meer over het onderzoek.

Probeer de Love Formula:

Zullen jij en je partner nog lang en gelukkig leven? Met deze love formula reken je uit hoeveel jaar jullie samen zullen zijn.

1. Vermenigvuldig het aantal jaren dat je elkaar kent voordat jullie een stel werden met 5. Tel 8 bij dit nummer op. Dit nummer noemen we even ‘het speciale nummer’.

2. Tel het aantal exen van jullie twee bij elkaar op en vermenigvuldig met 2. Trek dit aantal af van het speciale nummer.

3. De man kiest een getal (1 tot 5) uit van de waarde van eerlijkheid in de relatie. Vermenigvuldig dit getal met 9 en tel het vervolgens op bij het eindtotaal van punt 2.

4. Dan kiest de vrouw een getal tussen de 1 en 5 voor de waarde van geld. Vermenigvuldig dit getal met 3 en tel het op bij het eindtotaal van punt 3.

5. Tel de twee getal die de waarden die jullie beide leggen op humor bij elkaar op en tel het op bij het eindtotaal van punt 4.

6. Vermenigvuldig de twee aparte waarden ( 1 tot 5) die jullie aan uiterlijk geven met 3. Trek dit getal van het eindtotaal van punt 5 af.

7. Trek de waarde (1 tot 5) die de vrouw legt op sex van de waarde die de man legt op sex. Vermenigvuldig dit getal met 5 en neem dan het kwadraat (vermenigvuldig met zichzelf). Trek dit getal af van  het eindtotaal van punt 6.

8. Tel de waarden (1 tot 5) die beiden leggen op schoonfamilie bij elkaar en tel op bij het eindtotaal van punt 7.

9. Vermenigvuldig de opgetelde waarden (1 tot 5) die beiden leggen op kinderen met 1,5 en tel die getal bij het eindtotaal van punt 8 op.

10. Je eindtotaal van punt 9 is het aantal jaar dat jullie samen zullen zijn.

 

Snap je er geen bal van of geloof je er niet in, maar wil je toch weten of jij met de liefde van je leven bent? Lees hier de 15 tekenen dat hij de ware is.