Hitsige heren: zo krijg je ze zover

man geil maken

Er is maar weinig nodig om kerels geil te maken, zou je denken. Maar ook mannen hebben zo hun voorkeuren. Ladylike gedrag, stoute berichtjes en massages: daar krijgen de heren het behoorlijk warm van. Wat nog meer? LotteLust zocht het uit.

Zelfverzekerdheid

Een zelfverzekerde, onafhankelijke vrouw met ambitie, die weet wat ze wil én hoe sexy ze zelf is: dat is turn on nummer één voor mannen. Dat positieve zelfbeeld werkt namelijk door in bed: hoe aantrekkelijker je jezelf vindt, hoe meer je geniet van sex. En daar genieten mannen dan weer van. 

Lady in the street, freak in the sheets

Zelfverzekerdheid en ambitie gaan normaal gesproken samen met beleefdheid en goed fatsoen. Totdat sex om de hoek komt kijken. In andere woorden: in het dagelijks leven een dame die volgens de regeltjes leeft, maar zodra ze het bed in stapt, is ze het compleet tegenovergestelde. A lady in the street, a freak in the sheets dus. Hitsiger kun je kerels niet krijgen.

Vrouwelijke verleiding 

Heren willen maar wat graag verleid worden, zo blijkt uit onderzoek van datingsite Victoria Milan. Ze houden van vrouwen die initiatief tonen en de eerste stap nemen. De enige voorwaarde is wel dat je kiest voor de vrouwelijke benadering; agressiviteit of dominantie is een no go. Een sexy striptease of hete lapdance zijn dus prima opties.

Romantiek

Het is bewezen dat 75 procent van de mannen graag aan voorspel doet, zowel mentaal (stoute berichtjes) als fysiek. Een beetje romantiek mag dan zeker niet ontbreken, volgens het mannenpanel van LotteLust. “Eerst heel lang zoenen en strelen en dan langzaam de spanning opvoeren totdat je bijna de kleren van elkaars lijf trekt.” De tijd nemen voor een massage vinden de heren ook een goed idee: “Er is dan al fysiek contact gemaakt, waardoor de sex intenser wordt.”

Food

Mannen kunnen behoorlijk opgewonden raken van bepaalde etenswaren. Sinaasappels bijvoorbeeld: alleen de geur al zou zijn zintuigen stimuleren. Of lavendel en pompoentaart, want uit onderzoek blijkt dat deze combinatie de doorbloeding van de penis bevordert. Ananas bevat kalium en bromelaïne, die essentieel zijn voor de aanmaak van sexhormonen. Bovendien zou door het eten van deze vrucht zijn goedje ook beter gaan smaken.

Deze verslaggeefster gaat wel erg ver om de hardloper te versieren…

Beeld: iStock
LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.