Zo maak je indruk op zijn vrienden!

geroosterde venkel


Net als dat jouw vriendinnen erg belangrijk voor jou zijn, betekenen zijn vrienden veel voor hem. Hij zal het misschien niet laten merken, maar hij vindt het belangrijk dat zijn vrienden jou aardig vinden!

Misschien kun je hem een klein beetje helpen door deze tips op te volgen.

Haal een rondje
Ben je samen met je vriend en zijn vrienden in de kroeg? Haal spontaan een rondje voor de mannen. Waarschijnlijk zullen zijn vrienden aangenaam verrast zijn, want mannen worden over het algemeen niet vaak op een drankje getrakteerd. Zeker weten dat je punten scoort!

Toon interesse
Als ‘vriendin van’ wordt je door zijn vrienden soms een beetje als bedreiging gezien. Ze moeten hem nu namelijk met iemand delen. Zijn de jongens niet zo spraakzaam tegen jou of hebben ze hele andere interesses? Zorg dat je genoeg interesse in ze toont, maar wees daar ook oprecht in.

Vrijgezelle vriendinnen?
Wat is er nou leuker dan een avondje uit met je partner, zijn vrienden en jouw vriendinnen? Je slaat meteen twee vliegen in één klap, want zijn vrienden vinden het vast interessant dat jouw vriendinnen er ook bij zijn. Ze zullen je dankbaar zijn voor het meebrengen van het vrouwelijke gezelschap.

Gun hem wat tijd met zijn vrienden
Ondanks dat gezamenlijke avondjes uit ontzettend gezellig kunnen zijn, hebben mannen behoefte aan de zogenoemde ‘mannenavonden’. Dus claim niet alle zaterdagavonden, gun hem een avondje met zijn vrienden! Mooi meegenomen: nu heb jij meteen een reden voor een gezellige girls night out.

Kun jij het goed vinden met de vrienden van jouw man?