Hoe zou het zijn… met een vrouw?

Ik heb weleens met een meisje gezoend. Twee keer. Het gebeurde beide keren in een baldadige, flink aangeschoten bui. Achteraf, weer nuchter, moest ik bekennen dat ik het helemaal niet vervelend had gevonden. In tegendeel zelfs.

Feestje op de sportclub
De eerste keer was tijdens een feestje van mijn sportclub. We hadden flink wat rosé achterover geslagen met z’n allen en hadden het mede daardoor enorm gezellig. Een van mijn beste vriendinnetjes was er ook en op de een of andere manier kwam het gesprek op zoenen met vrouwen. Ik had dat nog nooit gedaan, bekende ik. Onacceptabel, vond mijn vriendin, en ze sleepte me mee naar buiten. Om de hoek, zodat niemand ons zag, zoenden we. Ze overviel me er enorm mee, maar heel erg vond ik het niet. Toen ze me met een triomfantelijke blik aankeek, zo van: nu hoor je er ook bij, zoende ik haar nog een keer. Gewoon, omdat het kon.

Tupperware-party voor seksspeeltjes
De tweede keer was een paar jaar later, toen ik met een stel meiden op stap was in Eindhoven. We hadden zo’n Tupperware-party voor seksspeeltjes gehad, inclusief cocktails, en waren daarna de kroeg ingedoken. We hadden zin om te zoenen, maar leuke mannen waren niet echt voorhanden, dus deden we het maar met elkaar. De ogen van de mede-kroegbezoekers popten bijna uit hun kassen.

Aantrekkingskracht
Ik moet eerlijk bekennen dat vrouwen mij interesseren. Biseksueel zou ik mezelf niet noemen, want verliefd ben ik nog nooit geworden op een meisje en ik denk ook niet dat dat ooit zal gebeuren, maar aantrekkingskracht voel ik wel degelijk. Ik kan een vrouw oprecht prachtig vinden en mezelf afvragen hoe het zou zijn om met haar te zoenen. Of meer.

In de relatie met mijn vriend zorgt dat alleen maar voor een extra dimensie. Tijdens de seks fantaseren we er samen hardop over en als we porno kijken, zijn het vaak twee vrouwen die met elkaar bezig zijn. Eigenlijk is hij alleen maar blij met die nieuwsgierigheid van mij.

Mannen… ; )

Dus…?
Of ik het ooit in de praktijk zal brengen? Geen idee. Zoenen of seks hebben met een vrouw vind ik net zozeer vreemdgaan als dat ik dat met een man zou doen. Is een trio dan een optie, met mijn vriend erbij? Ik weet het niet. Stiekem ben ik best een beetje jaloers, ik denk niet dat ik hem met een ander zou kunnen zien.

Voorlopig blijft het dus alleen bij fantaseren. En dat is ook al hartstikke leuk. Zo blijft het in ieder geval spannend; in het echt kan het zomaar ineens heel erg tegenvallen. Iemand hier ervaring mee?