Benieuwd hoeveel calorieën je verbrandt tijdens een vrijpartij? Bereken het met deze sekscalculator

seks calculator

Altijd al benieuwd geweest hoeveel calorieën je verbruikt tijdens het seksen? Of misschien wil je jezelf (en je partner) overtuigen dat je heus niet naar de sportschool hoeft om calorieën te verbranden. Want dat kan toch ook gewoon in bed?

Dat klopt als een bus! Met een potje seks verbrand je de nodige calorieën, en daarnaast is het nog lekker ook. Benieuwd hoeveel dat er zijn na een avontuurtje tussen de lakens? Je berekent het gemakkelijk met de sekscalculator.

Lees ook: Met deze tool bereken je of je net zoveel seks hebt als anderen

Sexercise

De sekscalculator werkt heel simpel. Na je vrijpartij ga je naar deze website. Daar vul je je gewicht en dat van je partner in. Daarna selecteer je welk standje je hoeveel minuten hebt gedaan en wie er bovenop zat of lag. Betreft het een lange vrijpartij met meerdere standjes? Ook die kan je invullen. Vervolgens laat de calculator zien hoeveel calorieën jullie met het potje seks hebben verbruikt.

Helemaal betrouwbaar zal de calculator niet zijn, maar leuk om te weten – en misschien een extra reden om samen tussen de lakens te kruipen – is het wél.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Nieuwsblad.be | Beeld iStock