Hoog

geroosterde venkel

Ik ben vandaag helemaal niet blij. Vanochtend begonnen met de 24 uurs bloeddrukmeting. Continu band om mijn arm, die zit vast aan een kastje dat registreert. Band slaat een paar keer per uur aan en pompt dan op tot het echt pijn doet. Kan dan echt even niets doen dan met tranen in ogen afwachten. Doe sowieso weinig, want ook tussendoor voelt het niet fijn. Was allemaal nog te handelen als alles werkte, maar ding geeft regelmatig error meldingen. Ben al extra terug geweest langs dokterspraktijk en heb later zelf nog nieuwe batterijen moeten kopen en verwisselen. De pijn in combinatie met de errorstress en mijn twijfels of de metingen wel goed gaan en of ze wel geregistreerd worden, kan nooit goed zijn voor mijn bloeddruk… ;-( mijn irritatie loopt ook hoog op ondertussen.

Tegelijkertijd voel ik me ook een zeurpiet. Ik heb mijn werk afgebeld omdat concentreren en rapporten typen niet lukte en heb niet veel meer gedaan dan kinderen halen, boodschappen doen en helpen met koken. Terwijl ik op internet lees dat mensen gewoon doorwerken met die bloeddrukband om.

Gelukkig mag ie morgen af. Is het al bedtijd? (en kan ik slapen met dat oppompende ding om??)

Au, hij blaast weer op……

.
.
.
Verdorie, weer een foutmelding. Ik log uit, en ga proberen wat zennnnnnnn te worden en mijn irritatie de deur uit te zetten.