Huishoudelijke klus in ruil voor seks

geroosterde venkel

Vind je het vreemd als je vriend uit zichzelf de stofzuiger pakt? Of een beetje gek, als hij aanbiedt een keer de afwas te doen? Laat hem lekker gaan! Hij verwacht namelijk seks, in ruil voor de huishoudelijke klusjes. Dus blijf zelf op de bank liggen en laat hem de vaatwasser inruimen. Krijg jij daarna ook nog een goede beurt!

Elke dag seks
Uit zomeronderzoek van C-Date blijkt dat bijna driekwart van de Nederlandse mannen die meehelpen in het huishouden, elke dag seks heeft. Dit in tegenstelling tot mannen die niets doen, zij hebben beduidend minder seks. Slechts 10% van de luie mannen duikt elke dag met zijn partner tussen de lakens. “Aandacht geven aan je leefomgeving en investeren in je huishouden zorgen voor een frisse en energieke omgeving, wat het ondernemen van seksuele relaties kennelijk stimuleert”, aldus Aude Creveau van C-Date.

Stofzuigen
Het stofzuigen blijkt een vervelend klusje voor vrouwen, zij laten dit maar wat graag over aan hun vent. Dat zij hiervoor rijkelijk worden beloond, is wel gebleken. Bijna 80% van de stofzuigende mannen krijgt elke dag de kans hun vrouw eens flink te verwennen. Als dat geen ultieme combinatie is…

Mannen die erg veel werken en daardoor wat meer moe zijn, kunnen beter gaan afwassen. Of de was doen. Dan hebben ze minder werk naast hun dagelijkse baan, maar ook wat minder seks. Iets meer uitrusten dus, voor die mannen.

Favoriete plek
Toch kunnen zij in bed liggen wel combineren met seks, aangezien het bed de meest favoriete plek om de liefde te bedrijven is. We zijn nog altijd een traditioneel volkje, blijkt wel. De keuken krijgt een tweede plek bij de vrouwen, de mannen zien dit echter niet zo zitten. In hun top 3 is deze plek namelijk niet terug te zien. Zien mannen hun vrouw niet graag tégen het aanrecht?