If you don’t wannabe my lover: ‘Mel B. komt met seksspeeltjeslijn’

mel b seksspeeltjes

Dat wij bij VIVA helemaal gek zijn van seksspeeltjes, is je vast niet ontgaan (zo wel: foei!). We schrijven over seksspeeltjes, we hebben onze eigen seksspeeltjeslijn en bovenal vinden we dat iedere vrouw zichzelf een portie lust en genot mag gunnen in de slaapkamer (of waar je ook maar wilt). Daarom hulde voor Mel B., want ook zij overweegt een eigen seksspeeltjeslijn te beginnen.

Haar lijn moet bestaan uit luxe, betaalbare vibrators en ze wil bovendien ook aan een assortiment voor mannen denken. Haar woordvoerder laat aan the Sun weten: ‘Het is iets dat ze met de juiste fabrikanten wil doen. Melanie heeft veel gesprekken gehad met Britse vrouwen die klaagden over het huidige aanbod. Een vrouw vroeg bijvoorbeeld naar een vibrator die op een lipstick lijkt, wat niet verkrijgbaar is in Groot-Brittannië.’

Open houding

Mel. B – die momenteel druk is met de Spice Girl Reunion tour – gooide onlangs hoge ogen met haar open houding. In een interview met Piers Morgan sprak de zangeres openhartig over een vrijpartij met collega Geri Halliwell. Sindsdien wordt ze ook genoemd als nieuwe talkshowhost. ‘Televisiebazen denken dat door haar open houding gasten zich snel op hun gemak voelen. Bovendien is haar grootse en aanwezige persoonlijkheid leuk om naar te kijken,’ aldus een ingewijde in de Daily Mirror.

Kun jij niet wachten tot de seksspeeltjes van Mel. B? Voilá, ziehier onze eigen seksspeeltjes (met overigens wél een vibrator in de vorm van een lipstick, ha!).

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.