Innerlijke godin bevrijden? Sounds good!

geroosterde venkel

Vijftig tinten is heel inspirerend, maar hoe pak je dit thuis aan? Voor iedereen die naast vanilleseks klaar is voor nieuw avontuur in de slaapkamer, maar het niet te gek wil maken, is er nu het non-fictie boek Vijftig Tinten Genot van Marisa Bennett.

In dit handige boek vind je sekstips die ‘jouw innerlijke godin bevrijden’. Je hebt hier geen ‘rode kamer van pijn’ nodig, alleen je eigen vertrouwde slaapkamer! Het boek gaat op een luchtige manier in op 30 technieken van BDSM (bondage, discipline, sadisme en masochisme). Het staat vol tips, trucjes, plezier en advies van een expert. Dit boek is alles wat je nodig hebt om je eigen erotische avontuur te beginnen, met misschien wel je eigen Christian Grey!

Leer verschillende sekstechnieken, ontdek hoe lekker een beetje pijn kan zijn, experimenteer met spannende standjes waarvan je het bestaan niet kende en leer wat je moet doen om een goede ‘dom’ of ‘sub’ te zijn. Elk deel bevat citaten uit de Kamasutra of andere erotische literatuur en tips voor bijvoorbeeld ondeugende speeltjes, sexy muziek en dirty talk.

In het boek worden onder andere ook de volgende toys besproken: zijden sjaaltjes, genotballetjes, zweepjes, spetterende orale seks, ijsblokjes, plaagveren en allerlei andere technieken om de innerlijke god(in) in jezelf te bevrijden!