Inspiratie nodig voor anaal? 4 goede standjes

anaal

Of je nu een frequente backdoor-ganger bent of voor de eerste keer je achterdeurtje opent, je kunt altijd wel wat inspiratie gebruiken voor anale-sexposities. LotteLust zocht de beste standjes voor anaal voor je uit.

Tekst LotteLust | Beeld iStock

Plat op je buik

Dit standje is eigenlijk heel simpel en wordt vaak ook gebruikt voor ‘gewone sex’. Grote kans dus dat je hem al een keer eerder hebt uitgevoerd. Het gaat als volgt: ga op je buik liggen, zo plat mogelijk, spreid je benen iets en lift je billen wat omhoog. Zo kan je partner makkelijker bij je naar binnen gaan. Voor elk standje geldt: gebruik veel, met de nadruk op veel, glijmiddel en eventueel condooms met extra glijmiddel. Hoe meer, hoe beter.

Missionaris

Eigenlijk vrijwel hetzelfde als het gebruikelijke missionarisstandje, maar dan via de achterdeur. Ga op je rug liggen, met je benen zo wijd mogelijk en laat hem langzaam in je glijden. Een tip, zeker voor beginners: streel je clitoris terwijl hij je penetreert, dit helpt je ontspannen.

Doggy

Op z’n hondjes, oftewel doggy style, is de meest voorkomende sexpositie die wordt gebruikt voor de backdoor. Easy access zullen we maar zeggen. Maar let op! Dit is wel eentje voor gevorderden, aangezien het er al gauw hard aan toe kan gaan. Ga op je knieën op bed zitten, trek je rug hol met je hoofd naar het bed gericht en je billen in de lucht. Laat hem bij je naar binnen glijden en geniet!

Spoonen

Wie zegt dat butt love niet romantisch kan zijn? Dat kan het zeker wel! Jij ligt op je zij en hij kruipt dicht tegen je aan, ook op zijn zij. Dit sexstandje maakt anale sex pijnloos, mits je natuurlijk veel glijmiddel gebruikt. En bovendien is het heel intiem, want als jullie bezig zijn kan hij je tegelijkertijd knuffelen, in je nek zoenen of je borsten strelen. Win, win.

Pssst… hier lees je álles wat je moet weten als je voor het eerst anaal gaat doen. 

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.