Dit is de nieuwe verleidster van Temptation Island

temptation island

Wait, what? Een nieuwe verleidster in Temptation Island? Jep, net als vorig jaar zullen er ook nu vier nieuwe singles hun intrede maken terwijl het programma al in volle gang is. En het is al duidelijk wie een van de nieuwe verleidsters is – die hopelijk voor wat opschudding gaat zorgen.

De 20-jarige Chloë Vranken zal binnenkort haar opwachting maken in de Thaise villa. Chloë komt uit Leuven en is schoonheidsspecialist, maar ‘maar na haar uren vooral een speels, pittig feestbeest,’ laat tv-zender VIJF aan Het Nieuwsblad weten.

Spaak gelopen relaties

‘Ze heeft zich ingeschreven omdat ze weleens van een feestje houdt, maar ook omdat ze de mannen wil redden uit hun – volgens haar – toch al spaak gelopen relaties.’ De verleidster heeft ‘nog nooit een nee gehoord’ maar desondanks is ze niet van plan zich meteen op de mannen te storten. ‘Chloë wil niet meteen in the picture staan, maar rustig de mannen leren kennen.’

Dit is Chloë:

Wanneer Chloë op de buis te zien zal zijn, is nog niet duidelijk. Temptation Island is elke donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Nieuwsblad.be | Beeld Facebook, RTL