Dit is de status tussen de ‘Temptation Island’-koppels en zó reageert Twitter

Na wekenlang genoten te kunnen hebben van alle avonturen op Temptation Island, kwam het verleidelijke programma donderdagavond tot een eind. Met een extra lange versie van Temptation Talk werd het seizoen afgesloten, en het weerzien zorgde voor de nodige ongemakkelijke situaties tussen de koppels.

Megan en Kevin, Daniëlle en Mezdi, Tim en Deborah, Vanessa en Jeremy én natuurlijk alle verleiders: alle gezichten van Temptation Island van het afgelopen seizoen verzamelden zich gisteravond in Amsterdam om voor de laatste keer bij Rick Brandsteder op de bank te ploffen. De grote vraag van de avond was natuurlijk: hóé zou het zijn als de deelnemers elkaar weer zagen? En hadden Jeremy en Vanessa écht de ultieme relatietest overleefd?

Koekerond

Het was de eer aan Megan en Kevin om als eerste duo plaats te nemen op de bank. En zoals de roddels al deden vermoeden, zijn de twee niet meer samen. Na Temptation Island hebben ze het wél nog een kans gegeven, totdat Kevin weer de mist inging. Op dat moment beseften ze dat ze niet voor elkaar gemaakt waren. Kort daarna viel Kevin toch voor de charmes van verleidster Chloë, die er net een relatie op had zitten met verleider Joshua. Megan legde het aan met Jochen, de beste vriend van Joshua. En inderdaad, da’s dezelfde Joshua als met wie zij het bed deelde in Thailand.

Jer en Vany

Na Megan en Kevin kropen Vanessa en Jeremy op de bank van Temptation Talk. De twee straalden van geluk, want ja, ze zijn nog samen. Ze zijn van plan samen te gaan wonen en gaan een rooskleurige toekomst tegemoet.

Manipulatieve Mezdi

Hoewel alle deelnemende koppels samen op de bank zaten bij Rick – zelfs Tim en Deborah – wilden Daniëlle en Mezdi niet met elkaar in één ruimte zijn. Zo werd eerst Mezdi nog eens het vuur aan de schenen gelegd en was het daarna de beurt aan Daniëlle om met Rick te kletsen. De terugblik op hun weerzien in Nederland was niet mals. Hierin was te zien hoe Mezdi Daniëlle weer volledig in een hoekje drukte en alle schuld in haar schoenen schoof. Het gevolg: Daniëlle liep huilend weg, waarop Mezdi alleen maar kon zeggen dat ze meer tranen moest laten zien, ‘want dat is geloofwaardiger’. Eén ding moge duidelijk zijn: er staat een dikke vette punt achter de relatie van Mezdi en Daniëlle.

Timtation

En dan natuurlijk nog Tim en Deborah (Leemans), met stip het meest spraakmakende koppel van Temptation Island 2018. Ook van hen waren er beelden na het avontuur in Thailand. Hieruit bleek dat Tim wéér een nieuw meisje aan de haak had geslagen, wat ervoor zorgde dat Deborah haar lach niet in kon houden. De kersverse relatie van Tim hield niet lang stand; op de bank bij Rick vertelde de deelnemer dat het alweer voorbij was. Deborah vertelde open te staan voor de liefde, maar zich hartstikke gelukkig te voelen als vrijgezel en sterker in haar schoenen te staan. Alle lof voor Deborah!

Hoe twitterend Nederland en België erbij zat gisteravond? Lees mee:

Bron Twitter | Beeld RTL