Je eerste kus: spannend of awkward?

Coca-Cola life is als zoenen: het verandert alles en je moet het een keer geprobeerd hebben om te weten hoe het smaakt. Daarom leek het ons geinig om een poll te doen op VIVA.nl. Dit kwam eruit:

Weet je nog?

Niet iedereen heeft instant zoete herinneringen aan hun eerste kus. Ruim de helft van de VIVA.nl-bezoekers kan zich vooral de spanning heugen en een derde vond het één grote ongemakkelijke bedoening. En geloof het of niet: 6% van de vrouwen weet er niets meer van.

Man, maak ons gek!Blog CCL2

Met welke man zou je je eerste
zoen willen overdoen?
1. Barry Atsma (33%)
2. Johnny de Mol (23%)
3. Michiel Huisman (20%)
4. Manuel Broekman (16%)
5. Egbert Jan Weeber (8%)

Fietsenstallingsflirt

Slechts 8% van de VIVA.nl-bezoekers ging voor het eerst van tong in de good old fietsenstalling op school. Populairdere ontgroeningsplekken: in de discotheek of kroeg (28%) en stiekem thuis (20%).

CC_LIFE_RBG_groen_20cl_wetCoca-Cola life

Met een intensieve zoensessie schijn je 2 calorieën per minuut te verbranden. Nee, dan de nieuwe Coca-Cola life: die is gezoet met suiker en zoetstoffen uit het kruidachtige plantje stevia dat géén calorieën bevat. Dat scheelt op een blikje maar liefst 1/3 calorieën*! We vroegen VIVA.nl-bezoekers naar het eerste waar ze aan dachten bij een cola die gezoet is met stevia. Het merendeel blijkt dit te associëren met gezond consumeren (40%), groene Coca-Cola (33%) en een nieuwe smaak (21%). Meer weten over Coca-Cola life? Kijk dan op Coca-ColalifeNL.com.

 

*33% minder calorieën vergeleken met het gemiddelde van de cola’s met suiker in de Benelux, dankzij stevia-extract.

Beeld: iStock