We can’t keep up: John Mayer ontkent romance met Kourtney Kardashian

John Mayer

Keeping up with the Kardahians lijkt bijna onmogelijk te worden. Zo is Kim moeder geworden van haar vierde kindje – die vermoedelijk de naam Bear heeft gekregen – en nu ontkent John Mayer relatiegeruchten met Kourtney. We hadden even gemist dat dat laatste überhaupt een ding was.

Maar de zanger wil wel even duidelijk hebben: hij is níet aan het daten met Kourtney Kardashian. We herhalen, er speelt niks tussen de twee. Sterker nog, hij denkt stiekem zelfs dat de geruchten door het team van Kardashian de wereld in zijn geholpen. Dat zegt hij op de radiozender SiriusXM.

Verdacht

En John zegt wat we stiekem allemaal een beetje denken: worden sommige roddels de wereld in geholpen zodat hun programma beter bekeken wordt? ‘Ik vind de Kardashians erg leuk, het zijn aardige mensen. Maar ik moet eerlijk tegen je zijn, ik vind het ontstaan van het verhaal een beetje verdacht.’ John denkt dat iemand dichtbij Kourtney het ‘nieuws’ naar buiten heeft gebracht. ‘Het is duivels en heel slim, want wanneer mensen over je beginnen te roddelen en je wordt ook nog eens samen gefotografeerd dan begint het verhaal zijn eigen leven te leiden.’

Feestje

De geruchten begonnen toen de zanger en realityster vorig jaar samen werden gespot op een feestje. Er werd gefluisterd dat John tegen Kourtney had gezegd dat het ‘voorbestemd’ was dat hij haar was tegengekomen. Dat is onzin, zegt de zanger nu. ‘Dat heb ik niet gezegd, want dat is echt heel erg afgezaagd.’ Oké, John.

Bron & beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.