KamaSutrA – Erotische lifestyle-beurs

geroosterde venkel

Elk half jaar staat, sinds 1999, de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van erotiek. De drie dagen durende beurs, voor iedereen van 18 jaar en ouder, biedt bezoekers alles op het gebied van erotische lifestyle. Hierbij valt te denken aan diverse stands met artikelen (seksspeeltjes, dvd’s, etc.), maar ook podia met diverse (strip-)acts en eet- en drinkgelegenheden. Bovendien zijn er speciale aparte gedeeltes waarvoor extra betaald moet worden.

Kijk je ogen uit en vermaak jezelf met het Erotisch Doolhof, de populaire attractie de Voyeur, het Swingerscafé, Cinema Erotique, Sexbox Theater en natuurlijk de topless Champagne- & Cocktailbar.

Daarnaast introduceert KamaSutrA dit jaar een geheel nieuwe attractie: de Sex on the Beach Club. Het draait hier maar om één ding: sit back and relax! Ongedwongen aan de bar hangen, nieuwe cocktails ontdekken, gezellige mensen leren kennen of samen de spanning opzoeken in één van de kleedhokjes: de Sex on the Beach Club biedt het allemaal!

De KamaSutrA Beurs is dit jaar te bezoeken van vrijdag 23 tot en met zondag 25 september. Kijk voor meer informatie op de website van de beurs: www.kamasutrabeurs.nl.