Ken jij jouw Valentijn?

Met Valentijn moet je natuurlijk met een topcadeau komen. Maar hoe verras je jouw Valentijn op een leuke manier? Hou je het klein of pak je groots uit?

Van bloemen wordt geen man blij, zoveel is zeker. Maar met welk cadeau doe je hem wel een plezier? Zie een cadeau voor Valentijn als een relatietest: Hoe goed ken jij je man en hoe pas je je cadeaukeuze hierop aan. Een aantal gouden tips:

1. Zijn lievelingsdrankje

Met zijn lievelingsdrank als cadeau zit je altijd goed. Hoe goed ken je jouw man eigenlijk? Is hij een bier, wijn of misschien whisky liefhebber? Laat zien dat je weet wat hij lekker vindt. Ga naar de slijter en laat je goed informeren over de lievelingsdrank van je man. Zo kun je een interessant verhaal vertellen over zijn cadeau!

2. Liefde gaat door de maag

Liefde gaat bij de man door de maag. Vind je het leuk om zelf te koken? Steek kaarsjes aan, maak het gezellig in huis en verzorg een heerlijk dinertje! Ben je zelf niet zo handig in de keuken? Ga dan naar zijn favoriete restaurant waar je samen een heerlijke avond beleeft.

3. Zijn kunstsmaak

Vaak ruzie over wie het interieur bepaalt? Laat zien dat je best met hem mee wil denken en bestel een mooie plaat voor aan de muur. Op Posters.nl kies je uit duizenden posters en kunstdrukken voor aan de muur. Weet jij wat hij mooi vindt? Houdt hij van kleurrijk en modern of meer van authentieke zwart witte afbeeldingen? Struin door de voorraad en vind iets dat hij mooi vindt.

4. Gadgettype of niet?

Niet alleen nerds vinden gadgets geweldig. Stiekem vinden veel mannen elektronische hebbedingetjes leuk. Wordt jouw man ook warm van een WiFi Deurbel met camera, zijn eigen drone of accessoires voor zijn iPhone? Let op: de écht gave gadgets zijn vaak enorm duur! Je moet er dus zeker van zijn dat hij het leuk gaat vinden.

Kortom: wees creatief deze Valentijnsdag en laat zien dat je weet wat hij leuk of lekker vindt. Een persoonlijke verrassing wordt extra gewaardeerd! En nu maar hopen dat hij ook iets leuks voor jou heeft…

Beeld: iStock