Kerstmenu’s

geroosterde venkel

Nee, we gaan het niet over Kerst hebben maar wel nog even over de Kerstspecial. Gisteren was ik op de (gezellige!) Vrouwonline-redactie voor een heerlijke lunch en kreeg te horen dat jullie massaal de kerstmenu’s hebben bezocht. Een dikke dankjewel! Vonden jullie ze ook lekker?

Je wilt natuurlijk ook een leuk receptje vandaag. Vooruit dan. Laten we de beschuitbol met geitenkaas maken waarvan Jasperina, Noortje, Annemarie en ik gisteren smulden.

Geroosterde beschuitbol met geitenkaas, voor 4 personen:

4 beschuitbollen
50 gram bladsalade, bijv. rucola of veldsla
300 gram verse geitenkaas
2 el geroosterde pijnboompitten
2 el honing

Snijd de beschuitbollen horizontaal open en rooster ze in een broodrooster of contactgrill krokant. Verdeel de salade over 4 borden en leg er de onderste beschuithelften op. Verkruimel er de geitenkaas boven en garneer met de pijnboompitten en de honing. Leg de bovenste beschuithelften er schuin op.