Kiki #67: ‘Ik sluit mijn ogen, leg mijn hoofd in mijn nek en slik het door’

Kiki Faber

Kiki Faber (26) – inderdaad het nichtje van de welbekende Floor Faber – is pas verhuisd naar de grote stad Amsterdam, waar ze met haar grote mond, impulsiviteit en chaotische gedrag genoeg dingen meemaakt. Op viva.nl/kiki deelt ze elke week haar belevenissen.

Lees ook: Kiki #66: ‘Sorry hoor, maar ik heb zó geen zin in seks. Ik moet steeds aan mijn ouders denken’

Donderdag

Mijn plan is om Kees op zijn werk te verrassen. Daarom heb ik een knalgeel jurkje aangetrokken waarvan hij wel eens heeft gezegd dat hij ‘m mooi vindt en hoge hakken die ik had gekocht voor optredens, maar waar ik voornamelijk beeldig mee op een stoel kan zitten. Op die palen wandel ik zo charmant mogelijk het café binnen. Ik zie meteen dat Kees achter de bar staat, maar ik doe net of ik hem niet herken. Vlak voordat ik een kruk bereik, zwik ik door mijn enkels, waardoor ik zo ongeveer tegen de bar klap. Het doet behoorlijk pijn, maar ik glimlach geheimzinnig. Tenminste dat hoop ik. ‘En wat mag het zijn?’ vraagt Kees met een grijns.

‘Ik heb zin in iets sterks. Iets dat tintelt op mijn tong, een cocktail die mijn smaakpapillen doet vibreren.’ Daarna geef ik hem een vette knipoog. 

Hij buigt zich naar me toe en fluistert:  ‘Heb je wat gedronken of zo?’

‘Doe nou even leuk mee en maak een cocktail voor me.’

Hij trekt zijn wenkbrauwen op, maar pakt dan flessen uit het rek boven hem, meet hoeveelheden drank af en giet dat in een mengbeker. Als hij shaket, zwellen zijn spierballen op en bewegen zijn heupen mee. Ik ben niet de enige vrouw die dat er lekker uit vindt zien. Op de hoek van de bar zitten twee vriendinnen al zijn moves te absorberen. Irritant.

‘Voor de lady.’ Hij zet een glas vol knalroze vloeistof voor me neer, met daarin een rietje en een schijfje limoen. Ik kijk hem aan, bijt in de limoen en lik mijn lippen af. Daarna vouw ik mijn lippen om het rietje, laat ‘m in en uit mijn mond glijden en zuig dan wat vloeistof omhoog. Ik sluit mijn ogen, leg mijn hoofd in mijn nek en slik het door. Als ik mijn ogen weer opdoe, zie ik dat Kees me stomverbaasd aankijkt. ‘Wat ben je toch een gek geil ding.’ Hij buigt zich over de bar om me te kussen. ‘Ik kan vragen of vandaag niet hoef af te sluiten?’

‘Doe maar.’

Een half uur later lopen we hand in hand naar buiten. Ik wil mijn fiets van het slot halen, maar hij trekt me een steegje in, pakt mijn gezicht met beide handen en zoent me zo gepassioneerd dat mijn hartslag in mijn oren beukt. Dan duwt hij mijn string opzij om mijn klit te strelen waardoor ik bijna van mijn hakken val van geilheid.  ‘Volgens mij ben je nu lang genoeg en past het precies.’ Even weet ik niet wat hij bedoelt, maar dan haalt zijn pik tevoorschijn en duwt ‘m bij me naar binnen. We bewegen allebei niet, kijken elkaar alleen maar aan. Mijn bloed racet door mijn lichaam. ‘Ik houd dit niet lang vol,’ zegt hij en dan neukt hij me snel en heftig. Wanneer hij klaarkomt, maakt hij een diep grommend geluid dat uit zijn ziel lijkt te komen. Daarna laat hij zijn hoofd op mijn schouder zakken. ‘Ik hou van je, Kiek.’

‘Ik ook van jou.’