Klaar voor de sexy start? De kunst 
van een 
quicky

Weinig tijd, maar veel zin? In een kwartiertje stoom afblazen is heus geen hogere wiskunde. Vijf tips voor een lekker vluggertje.

Do it doggy

Het beste standje voor een quickie? Volgens onderzoekers aan de Universiteit van Kentucky is dat doggy style. Voor mannen én vrouwen is dit de meest intense manier om klaar te komen. Voor mannen is er veel wrijving en diepe penetratie, bij vrouwen is er een directe stimulatie van de g-spot. Bonusvoordeel: het is het ideale standje om ook nog even je hand in de strijd te gooien.

Spannende stek

Snelle seks op een feestje/in het park/op het strand/in de lift is stúkken spannender dan je vertrouwde vierkante meters in de slaapkamer. Met een beetje discretie kan een vluggertje overal. Een nieuwe omgeving zorgt niet alleen voor extra stimulans, ook het idee dat je misschien betrapt kan worden, verhoogt de spanning. Tip: trek makkelijke kleding aan. Een jurkje of rok is sneller opzij geschoven dan een ingewikkelde jumpsuit of spijkerbroek.

Warming-up

Als je overdag al weet dat je die avond niet langer dan een kwartier samen bent, helpt het om mentaal alvast in de mood te komen. Stuur elkaar geile berichten, ook of júist op een tricky moment zoals tijdens een werkbespreking. Fantaseer erop los wat je die avond met elkaar gaat doen en stuur een sexy foto van jezelf. Visuele prikkels doen wonderen!

Met een beetje hulp

Omdat je minder tijd hebt om in de juiste stemming te komen, is het fijn om de natuur een handje te helpen. Gebruik glijmiddel zodat het lekker zacht en nat aanvoelt down there. Zorg voor glijmiddel op siliconen-basis, deze droogt minder snel op en plakt minder. Eerder klaarkomen lukt ook met een seksspeeltje.Minimale inspanning en maximaal resultaat? Kies er een die de clitoris stimuleert. Een vrouw komt hiervan gemiddeld al na drie minuten klaar.

Go wild or go home

Doe alsof het je laatste keer seks ooit is. Raak elkaar overal aan, zoen veel, zeg hoe geil je hem/haar vindt, schreeuw het uit – bij wijze van dan hè, een beetje rekening met de buren houden mag – en houd elkaar vast alsof je elkaar jaren niet hebt gezien. Hoe intenser, hoe beter.

Tekst: Kimberly Palmaccio | foto: stocksy


‘Lessen tussen de lakens’ komt uit VIVA 33. De editie ligt t/m dinsdag 21 augustus in de winkel of kun je hieronder online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «

viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.