Klein, mooi en krachtig

geroosterde venkel

Als je al een tijdje op zoek bent naar een kleine sterke clitorisstimulator, dan stopt je zoektocht hier! De kleine We-Vibe Salsa & We-Vibe Tango maken het helemaal waar en worden door de intense en diepe trilkracht wereldwijd geprezen door liefhebbers. De sterke trillingen komen voort uit de oplaadbare batterij en het harde materiaal, dat de diepe en intense trilling direct doorgeeft op je lichaam. De weg naar genot is dan ook heel kort bij deze juweeltjes!

De We-Vibe Salsa heeft de vorm van een klassieke bullet en de We-Vibe Tango heeft de vorm van een lipstick. Beide apparaten hebben, met uitzondering van het design, dezelfde sexy kenmerken. Ze zijn namelijk krachtig, 100% waterproof, oplaadbaar en duurzaam. Een leuk extra feitje over de We-Vibe apparaten is dat deze milieuvriendelijk, dus ‘ECO-Sexy’ zijn!

Op de bullets zit een klein knopje waarmee je makkelijk tussen de 8 verschillende standen kunt switchen. De eerste vier vibratiestanden zijn oplopend en de laatste 4 standen zijn ritmisch. Als je de batterij helemaal oplaadt, heb je tot 2 uur plezier. Kortom: bullets van topklasse. Have fun!

Bekijk hier de kracht van de We-Vibe Salsa: