Knallend het jaar uit: de 8 heetste sexartikelen van 2016

Van rimmen tot lesbische sex en anaal, in 2016 ging het er heet aan toe op viva.nl. Onder het motto ‘knallend het jaar uit’ delen we de meest sexy artikelen met je. Dat 2017 maar minstens zo spannend mag worden…

Beeld iStock

1. Sex in de sauna: de do’s en don’ts
Sex in de sauna kan heel spannend zijn. De zinderende hitte, jullie bezwete lichamen tegen elkaar… Toch zijn er een aantal dingen waar je op moet letten om de stomende sessie vlekkeloos te laten verlopen.

2. Wat is rimmen?
De een vindt het ’t ranzigste ooit, de ander kan zich geen sexpartij zónder voorstellen. In dit artikel praten we je bij over rimmen.

rimmen

3. Inspiratie nodig voor anaal? 4 goede standjes*
Of je nu een frequente backdoor-ganger bent of voor de eerste keer je achterdeurtje opent, je kunt altijd wel wat inspiratie gebruiken voor standjes waarin je anale sex kunt hebben. Wist je bijvoorbeeld dat doggy style voor beginners niet eens de fijnste positie is?

anaal

4. Alles wat je wilt weten over anonieme buitensex
Anonieme buitensex, dogging: welke naam je het beestje ook wilt geven, overal ter wereld wagen mensen zich eraan. Maar waarom? En waar? Wij vroegen het aan Pieter, schrijver en onderzoeker in de erotische wereld.

buitensex

5. De 12 bizarste sexwetten ter wereld
Sex blijkt een veelbesproken onderwerp in het wetboek. Wij zetten de 12 bizarste sexwetten ter wereld voor je op een rij.

bizarre sexwetten

6. 6 vragen over lesbische sex beantwoord*
Altijd al benieuwd geweest naar hoe sex tussen twee vrouwen eraan toe gaat? En in hoeverre scharen écht een ding is? Hier lees je het.

lesbische sex

7. Een kleine penis, wat nu?*
Hij is knap, lief, grappig en heeft een leuke baan. Alleen ontdek je tijdens jullie eerste nacht samen dat zijn package below ietwat tegenvalt. Wat betekent een kleine piemel voor jullie sexleven?

kleine penis

8. Sex-bucketlist: vrij before you die*
Heb jij ’m al opgesteld, de lijst sexuele activiteiten die je geprobeerd moet hebben voordat je doodgaat? Hier vind je inspiratie.

sex-bucketlist

*in samenwerking met LotteLust.

Zie ook:

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.