Kom maar door: deze soort seks maakt je het meest gelukkig

Koppel seks

Het heerlijke gevoel na de seks wil je wel dagen vasthouden. Toch is er één soort waar we echt het meest gelukkig van worden volgens onderzoek. Dus kom maar door.

We hebben het over een onenightstand. Deze variant zou hartstikke goed zijn voor het welzijn van je geest, zo blijkt uit onderzoek van Cornell University.

Geen tijd voor stress

Hoe zit dit? Wel 371 studenten werden negen maanden ondervraagd over hun seksleven voor dit onderzoek. Een behoorlijke lange tijd dus. Hieruit kwam naar voren dat de deelnemers die regelmatig een onenightstand hadden niet alleen emotioneel gezonder waren, maar ook minder last hadden van stress. Deze voordelen waren voor zowel mannen als vrouwen van toepassing. Waarom we ons er nu precies beter door voelen, dat wordt niet helemaal duidelijk uit deze studie. Ach who cares: gaan met die banaan!

banner

Bron: Libelle | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!