Kruisverhoor: ‘In het buitenland zijn de 
vrouwen een stuk gewilliger’

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze keer: Brian (29),werkt als Dj, woont in Amsterdam. Relatie: Single. Aantal bedpartners: 9. Aantal 
relaties: 5, waarvan de langste 2 jaar duurde. 
Noemt zijn penis: Piemel.

Tekst San van der Ven

Wat is de huidige gemoedstoestand van je penis?

“Erg blij, aangezien ik net wakker ben en mijn penis de eerste was die me begroette. Volgens mij was ie verheugd me te zien.”

Hoe vaak heb je sex?

“Ongeveer een à twee keer per week. Als single heb ik zo mijn periodes: dan doe ik het een tijdje vaak achter elkaar, dan weer even niet. Ik ben niet zo van het ‘vrouwen hoppen’ en heb een paar vaste scharrels, al komt het weleens voor dat ik na een feestje met een wildvreemde in bed beland. Het is niet zo dat ik door mijn werk de vrouwen voor het uitkiezen heb. Misschien ben ik daar niet bekend genoeg voor. Als ik in het buitenland moet draaien, zijn de vrouwen wel een stuk gewilliger. Ik ben niet op zoek naar een relatie, het vrijgezellenleven bevalt me wel. Als ik de juiste chick tegenkom, wordt het een ander verhaal. Dan zou ik het wel aandurven.”

Hoe vaak masturbeer je?

“Veel te vaak. Soms wel vier keer per dag. Meestal kijk ik porno, ik googel dan op petite, small woman of teen. Ik val op kleine vrouwen. Maar ik kan het ook zonder. Lang duurt het nooit. Ik weet precies wat ik lekker vind en kan daardoor vrij snel klaarkomen.”

Hoe ziet je ideale vrouw eruit?

“Ze is kleiner dan ik, heeft niet al te grote borsten en een mooie buik. Ik heb een ding met buiken. Hij moet in shape zijn. Niet te dik, maar ook niet te gespierd. En een mooie navel. Verder moet ze goed kunnen zoenen en net als ik gevoel voor ritme hebben. Het is zo hinderlijk als een vrouw dat niet heeft in bed, want dan kom je zelf niet in de flow en moet je regelmatig stoppen. Het is een fijne bijkomstigheid als ze goed kan pijpen.”

Wat is je vroegste sexherinnering?

“Het was op de basisschool, volgens mij zat 
ik in groep zeven. Mijn klasgenootje Lianne was het mooiste meisje dat ik ooit gezien had. Toen ze een keer haar trui uitdeed, waarbij een groot deel van haar buik te zien was – zie je, weer die liefde voor buiken – kreeg ik midden in de klas een stijve piemel.”

Ben je monogaam?

“Als ik een relatie heb wel. Het is weleens voorgekomen dat ik na het draaien met een ander zoende, maar dat hoort er een beetje bij als je in het uitgaansleven werkt.”

Welk cijfer zou je je bedprestaties geven?

“Een 8 of 9. Omdat ik altijd complimenten krijg. Ik heb nog nooit een vrouw gehad die zei: ‘Nou, dit was helemaal kut.’ Ik laat haar ook altijd klaarkomen, iets wat sommige mannen volgens mij nog weleens vergeten. Eén keer zei een chick zelfs dat ze nog nooit zo’n lekker orgasme had gehad.”

Wat is de gekste plek waar je ooit sex had?

“In een rokersruimte. Ik organiseerde een evenement bij mij in de buurt, op een veldje met daarnaast een gebouw. Er moest een avondprogramma voorbereid worden, dus ging ik met een van de vrijwilligers naar binnen. Ik kende haar pas drie dagen, maar ineens stonden we te zoenen. Steeds heftiger, het was duidelijk dat we allebei meer wilden. Buiten ging het programma met honderdvijftig kinderen en veertig vrijwilligers door en iedereen kon zomaar binnenkomen. In de rokersruimte heb ik haar tegen de deur aan gezet, haar broek naar beneden getrokken en haar van achteren genomen. In eerste instantie ging ik iets te hard voor haar, dus ze vroeg of ik wat rustiger aan wilde doen. Om daar na een paar seconden weer op terug te komen. Ik heb haar helemaal uit elkaar getrokken. Daarna zijn we gewoon verdergegaan met de voorbereidingen, alsof er niets gebeurd was.”

Ook geïnterviewd worden voor ‘Kruisverhoor’? Mail een korte toelichting naar kruisverhoor@viva.nl

Dit artikel is afkomstig uit VIVA 39. Abonnee worden of een losse editie van VIVA bestellen? Klik hieronder:

»Bestel VIVA online | Klik hier «