Kruisverhoor: ‘Hij haalde me toch een boom uit zijn broek’

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze keer: Yannicka | Leeftijd: 28 | Werkt als: Psycholoog | Woont in: Amsterdam | Relatie: Single sinds 4 maanden | Aantal bedpartners: Tot voor kort 2, nu 7 | Aantal relaties: 1, die 7 jaar duurde: | Noemt haar vagina: Daarbeneden

Wat is de huidige gemoedstoestand van je vagina?

“Ongeduldig. De afgelopen tijd heeft iemand een aantal keer de boel verkend en ze kan niet wachten tot hij weer op bezoek komt.”

Hoe vaak heb je sex?

“Ik kom net uit een relatie van zeven jaar. Hij ging vreemd en ik kwam daarachter. Meteen na onze break-up had ik er een probleem mee dat hij mijn laatste bedpartner was. Mijn libido was de laatste maanden wat minder, ik wilde weten of dat aan mij lag of aan de situatie. Via Tinder kwam ik al snel in contact met een leuke jongen. Hij kwam langs en even later hadden we sex; ik vond er niks aan. Misschien was het te vroeg, misschien waren we gewoon geen goeie sexmatch. Daarna leerde ik via Tinder een jongen kennen die net als ik uit een lange relatie kwam. Het was een beetje onwennig allemaal, maar we besloten af te spreken. Het was zo gezellig! We hebben de hele avond gelachen en gepraat, gingen daarna naar mijn huis en hadden uiteindelijk heel fijne, intense sex. Wauw, dacht ik, zo kan het dus ook. Na hem heb ik nog een paar dates gehad met andere jongens, en met enkelen gezoend en sex gehad, maar niets kwam in de buurt van die gezellige avond. Ik zie hem nu af en toe. We laten in het midden wat er is tussen ons. Misschien bloeit er iets moois op, of hebben we elkaar alleen nodig om over de breuken heen te komen.”

Hoe vaak masturbeer je?

“Bijna nooit, misschien een of twee keer per maand. Als ik alleen ben, ben ik nauwelijks met sex bezig. Ik doe het liever samen met iemand.”

Hoe ziet je ideale man eruit?

“Een beetje stevig en gespierd, met een lieve, speelse blik in zijn ogen. Ik vind het leuk als iemand assertief is en uitstraalt dat hij ondernemend is. Maten en kleuren doen er niet toe, alhoewel ik getinte mannen eerder aantrekkelijk vind.”

Ben je monogaam?
“

Ja. Prima als je tijdens je relatie sex wilt met anderen, maar dan moet je dat wel eerst bespreken met je partner. Mijn ex werd verliefd op een ander. Ik vond dat hij raar deed met zijn telefoon en vroeg hem wat 
er gaande was. We hebben een nacht lang over de situatie gesproken en besloten dat we voor onze relatie wilden gaan. Een week later maakte hij het uit. Via via kwam ik erachter dat hij die laatste week is vreemdgegaan en dat zij elkaar daarvoor al regelmatig zagen. Mijn vertrouwen is enorm beschadigd. Ik vind het moeilijk te verwerken dat iemand die zo dicht bij je staat, je zoiets kan aandoen. Gelukkig stond mijn omgeving klaar om me op te vangen waar nodig.”

Welke bedpartner wil je nooit meer 
tegenkomen?

“De Tinderjongen met wie ik iets ging drinken, terwijl we allebei wisten dat het ons alleen om sex ging. We zoenden en vreeën en wilden verdergaan, maar toen kwam me er toch een boom uit zijn broek. Ik twijfelde serieus of dat bij mij zou passen en of ik de dag erna nog zou kunnen lopen. Uiteindelijk loog ik dat ik ongesteld was en heb ik hem afgetrokken. Toen hij klaarkwam over mijn buik – op zijn verzoek – was het alsof hij een glas water omkieperde, zo dun en veel. Waar kwam dat vandaan? Meteen daarna heb ik mijn lakens in de was gegooid en gedoucht. Als ik hieraan terugdenk, krijg ik weer de kriebels.”

Dit artikel is afkomstig uit VIVA 49-2016. Abonnee worden of een losse editie van VIVA bestellen? Klik hieronder:

»Bestel VIVA online | Klik hier «