Ladiesnight: Een speeltuin voor volwassenen!

geroosterde venkel

Het taboe is doorbroken, dus de weg is vrij voor een heel ander soort vriendinnenavond: Ladies Night Homeparty.

Ladies Night is de grootste Nederlandse homeparty organisatie. De ruim 130 consulenten presenteren je met een knipoog de leukste, vrouwvriendelijke erotische speeltjes, gadgets en cadeautjes. Stuk voor stuk zijn deze producten geselecteerd op kwaliteit, doeltreffendheid, prijs en uiterlijk. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd en omvat op dit moment bijvoorbeeld de bekende Sex & The City Rabbit, waarover Samantha zo lyrisch was.

In tegenstelling tot het bezoeken van een seksshop kun je alle speeltjes goed zien, ruiken, betasten en proeven. Wanneer het hele fenomeen seksspeeltjes nieuw voor je is, kun je op deze manier in een vertrouwde omgeving er kennis mee maken.

Ook fijn detail, mocht je een bestelling plaatsen, dan hoef je niet bang te zijn voor gênante taferelen wanneer de postbode het pakketje komt afleveren. Jouw speeltje wordt discreet verpakt en bij je gastvrouw afgeleverd. Zo blijft het jouw kleine, grote geheim.

Het organiseren van een party is helemaal gratis. Het enige wat je moet doen is minimaal acht vriendinnen verzamelen en een hapje en een drankje verzorgen. Zorg ervoor dat jij zelf de gastvrouw bent, want dan profiteer je van allerlei mooie kortingen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de site: http://www.ladiesnightparties.nl/