Ladyshape

geroosterde venkel

Een nieuw tijdperk
De intieme plek van de vrouw gaat een totaal nieuw tijdperk in. Naast hygiëne down under is het ook erg belangrijk om ons zeker en mooi te voelen. Bijna 82% van de vrouwen in Nederland onthaart de schaamstreek dan ook regelmatig. Maar wat blijkt? De meeste vrouwen hebben moeite met het scheren van een recht streepje, laat staan een ingewikkeldere vorm.

Testpanel
Vrouwonline gaf de The Intimate Ladyshape sjabloontjes aan een testpanel:
“Ik dacht altijd dat het me goed af ging, het scheren van een recht lijntje. Toen ik de sjabloontjes meekreeg had ik daarom ook het idee dat dit misschien een overbodige luxe zou zijn.” En?
“Het tegendeel is waar, ik was verbaasd over het resultaat, dat er netjes en recht uit zag.” O ja? En was het makkelijk te gebruiken? “Ja, ik had geen last van haperingen tijdens het scheren, al moest ik wel even kijken in welke hand ik het scheermesje en in welke hand ik het sjabloon moest vasthouden. Je zit jezelf anders een beetje in de weg. Maar voor de rest dus niets te klagen!”

Twee gebruiksvriendelijke modellen
Daphne Heltzel, de bedenkster van Ladyshape, had als doel een gebruiksvriendelijk product te ontwerpen dat tegelijk een stijlvol en mooi design zou hebben. Volgens Daphne blijkt er grote vraag naar het product te zijn, maar is er nog geen enkel aanbod in Nederland. Daar komt dus verandering in, want binnenkort kan de moderne vrouw kiezen tussen twee verschillende sjablonen: het dunne streepje dat de naam ‘Brazilian’ draagt en het vrouwelijke driehoekje oftewel ‘Triangle’.

Hoe gaat het in z’n werk?
Het werkt vrij simpel. Nadat het schaamhaar is getrimd, leg je de sjabloon op de schaamstreek en scheer je eromheen. Et voilà, een aantrekkelijk kapsel voor de schaamstreek is geboren.

De sjablonen zijn in Nederland verkrijgbaar voor de prijs van € 9,95 (Brazilian) en € 12,95 (Triangle) op www.ladyshape.com.