Wat lees je na Vijftig Tinten Grijs?

geroosterde venkel

Las jij vijftig tinten grijs ook in een ruk uit? En wacht je nu met smart op de film die pas later in 2014 uitkomt? Waarschijnlijk moeten we daar nog tot de zomer op wachten, dus om de koude winteravonden door te komen, hierbij alvast meer heerlijk erotische leesvoer. Ook als je Vijftig Tinten niet hebt gelezen.

1. De ontboezeming, Isabelle Dams (€ 16,90)
Dit is een erotische thriller waarbij je op het puntje van je stoel zit van spanning en opwinding tegelijk. Een jonge aantrekkelijke arts vindt een dvd in haar bus waarop ze zichzelf herkent. Iemand heeft haar gefilmd op een onbewaakt moment. Ze besluit het spel van kijken en bekeken worden mee te spelen in de hoop de identiteit van haar stalker te vinden. IJzingwekkend en hot, onderkoeld en hitsig, heftig en speels. Dit boek is niet bepaald braaf, maar gaat voor het echte werk.

2. Crossfire serie, Sylvia Day (rond € 10 per boek)
Deze serie bestaat uit drie delen: Verslaafd aan jou, Begeerd door jou en Verbonden met jou. Sylvia Day is in Amerika al jaren populair als schrijfster van erotische boeken. Gideon en Eva zijn beide behoorlijk beschadigd in hun verleden, maar hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor elkaar. Hun passie en lust zijn bedwelmend en gevaarlijk… Deze boeken nemen je mee naar de uiterste grenzen van obsessie, en daar voorbij. Intens, duister en sensueel.

3. Negentig dagen Genevieve, Lucinda Carrington (€ 9,95)
Dit is er ook een uit een serie. Een serie over Genevieve die zaken kan doen met de arrogante en machtige zakenman James Sinclair. Zijn voorwaarde is dat zij negentig dagen lang toegeeft aan zijn duistere verlangens. Nog stouter geschreven dan Vijftig Tinten Grijs.

4. Passiespel, Isa Maron (€ 17,95)
Olga  heeft een goed huwelijk, twee kids en een leuke baan, maar voelt zich gevangen in de sleur. Om de spanning terug te brengen, stort ze zich met haar man in de wereld van kinky seks. Ze ontmoet een minnaar die haar meest geheime verlangens bevredigt. Ze raakt verstrikt in het uitgekiende machtsspel van deze dominante man. Ze leert dat pijn en genot gevaarlijk dicht bij elkaar liggen…

5. Ademloos trilogie, Maya Banks (€ 15 per boek)
Drie boeken, met uitgebreide seksscènes, over Gabe een rijke zakenman en Mia het veertien jaar jongere zusje van zijn beste vriend. Hij trekt haar zijn wereld in en ze komt volledig in zijn macht. Je leest in het boek zowel vanuit Gabe als vanuit Mia. Het verhaal heeft meer diepgang dan andere varianten in dit genre.

Voor de film van Vijftig Tinten Grijs moeten we nog even geduld hebben