Lelo Gigi

geroosterde venkel

Wat mij vaak afschrikt aan seksspeeltjes, en dan voornamelijk aan vibrators en dildo’s, is de manier waarop de makers ervan hebben geprobeerd ze zo realistisch mogelijk te maken. Dus grote piemels inclusief enge, dikke aderen en een huidkleurig velletje. Brrr…

Gelukkig zijn er ook producenten en merken die weten hoe het wel moet. Vibo’s maak je wat mij betreft aantrekkelijk door ze een mooi, sjiek design te geven. Ik ben persoonlijk groot fan van het Zweedse merk Lelo, dat heel luxe vrouwvriendelijke speeltjes maakt van hoge kwaliteit én ze ook meisjesnamen geeft.

Zoals de Gigi! Het is een middelgrote vibrator waarmee je je G-spot kunt stimuleren, maar die uiteraard ook voor andere erogene zones geschikt is. Hij is krachtig, maar stil, en werkt op een accu. Geen gedoe dus met het verwisselen van batterijen. Hij heeft vijf verschillende vibratiesnelheden, waardoor je naar hartelust kunt afwisselen.

De Gigi is momenteel in de aanbieding bij Willie.nl en kost nu € 59,95. Hij wordt discreet verpakt bij je bezorgd in een elegante zwarte cadeaubox en een satijnen etui. Ik zeg: een must-have!