Lesbo’s en sex: dit leren we van ze

lesbische-sex

Feit: Lesbische vrouwen hebben meer orgasmes dan heterovrouwen, zo bleek onlangs uit Nederlands onderzoek. Op hetzelfde geslacht vallen heeft dus duidelijk voordelen. Wat kunnen hetero’s van de vrouwenliefde leren?

Tekst LotteLust.nl | Beeld iStock

Meer tijd voor elkaar

Twee vrouwen tussen de lakens besteden meer tijd aan elkaars genot dan een man en vrouw samen. Maar liefst twintig minuten meer!

Meer aandacht voor de clit

Bij vrouwenliefde gaat het allemaal om de clit, er is immers geen – ahum – eikel waar rekening mee dient te worden gehouden. Feit is dat heterosex bijna altijd leidt tot penis-in-vagina en de meeste vrouwen kunnen alleen klaarkomen door clitorale stimulatie.

Handelen uit eigen ervaring

Mannen kunnen dan wel veel ervaring hebben, lesbische vrouwen hebben áltijd een streepje voor omdat ze uit eigen ervaring weten op welke knopjes te drukken.

Betere communicatie

Gay girls durven makkelijker aan te geven wat ze lekker vinden in bed. Logisch gevolg: als je weet wat de ander het meest opwindt, is de kans op een hoogtepunt een stuk groter.

Lees ook:

69 redenen om sex te hebben

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.