Lessen tussen de lakens: zó ervaar je extra bedplezier

lessen-tussen-lakens-glijmiddel

Op zoek naar extra bedplezier?  Een stimulerend serum helpt je binnen no time aan een killerorgasme.

Orgasme-garantie

Niet alleen de ingrediënten in het serum helpen je aan een killerorgasme, ook van het aanbrengen van het serum kan een feestje worden gemaakt. Wij raden je aan om je niet meteen op de clitoris te storten, maar er een erotische massage van te maken.

Gebruik een paar druppels van het serum en laat je lover met platte handen en ontspannen vingers op ontdekkingstocht gaan (of doe het lekker zelf). Maak bijvoorbeeld rondjes met je handpalmen en oefen druk uit met je duimen (van beneden naar boven).

Daarna kunnen jullie langzaam naar de clitoris toewerken en die met een zachte cirkelbeweging stimuleren. Wissel de beweging af met ‘de schaar’ (clitoris tussen wijs- en middelvinger en van boven naar beneden bewegen) of de kloptechniek: langzaam op de clitoris drukken, weer loslaten en dit herhalen. Na ongeveer vijftien minuten zou het stimulerende serum op volle kracht moeten werken.

Ga voor genot

Er zijn veel verschillende stimulerende serums die je allemaal met net iets anders kunnen helpen. De een gebruikt natuurlijke ingrediënten als munt om je toverknop een tintelend gevoel te geven en de ander het kruid gingko biloba om je aderen te verwijden en zo je bloedsomloop te verbeteren. Je hebt ook varianten die het daar beneden opwarmen of juist afkoelen, net wat je fijn vindt.

Kaneelolie, menthol, gingko biloba, pepermunt, L-arginine zijnde meest opwindende ingrediënten, maar wat volgens experts het allerbeste werkt, is CBD-olie. Maak je geen zorgen, dit is niet het stofje waar je high van wordt, maar het heeft wel een positieve invloed op ons endocannabinoïde systeem dat je lichaam in balans houdt bij stress en onder meer prikkels doorgeeft.

Met CBD-olie vul je de cannabinoïden in het systeem aan en ervaar je prikkels intenser. Kortom: meer seksueel genot én intensere orgasmes. Pas wel op, stimulerende serums op basis van olie zijn een no-go als jullie latex condooms gebruiken.

Lees ook
Lessen tussen de lakens: Ga eens op ontdekkingstocht

Met een beetje hulp

Een heel fijne vriend voor op het nachtkastje: een stimulerend serum dat je niet alleen helpt om goedgezind aan het avontuur tussen de lakens te beginnen, maar als fijne bonus je orgasme bovendien extra intens maakt.

Dit goedje lijkt een beetje op glijmiddel, maar kent wat extra voordelen. Het verschil zit ’m in het feit dat glijmiddel het nat worden van de vagina nabootst, terwijl stimulerende serums worden gemaakt met ingrediënten die ervoor zorgen dat er meer bloed en zuurstof naar je vagina stroomt waardoor je partybox op natuurlijke wijze natter én gevoeliger wordt.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Tekst Samantha Lakker | Foto GettyImages