Lessen tussen de lakens: Ga eens op ontdekkingstocht

lessen-tussen-de-lakens

Is het tijd om de boel een beetje op te schudden tussen de lakens? Gooi het dan eens over aan andere boeg. Met het stimuleren van deze plekken is een hoogtepunt niet uitgesloten.

Luister

Met honderden zenuwuiteinden in de schedel en oren, is extra aandacht aan de lichaamsdelen boven de schouders een must. Een hand door het haar van je partner kan al genoeg zijn om zijn/haar hart op hol te laten slaan. Ontdek elkaar door het likken, kussen en knabbelen aan de oorlellen. Goedgekeurd? Ga een stap verder door zacht jouw wensen te fluisteren, voor een tintelend en verlangend gevoel.

Vuurwerk

Wist je dat het strelen van de tepels hetzelfde deel in de hersenen activeert als het strelen van de geslachtsorganen? En ja, tepelorgasmes bestaan echt. Proberen? Laat je lover beginnen met lichte cirkelbewegingen door middel van de vingers, lippen of tong. Vanuit hier kunnen jullie overgaan tot knijpen of bijten. Om het nog spannender te maken, kun je ijsblokjes of een tepelvibrator gebruiken.

Tease me!

Al kussend je weg maken vanaf de nek naar de private parts, zorgt voor een opwindend gevoel bij zowel jezelf, als je partner. Vooral het gedeelte tussen de navel en het geslachtsdeel is met de vele zenuwen lekker gevoelig. Plaag je partner door dit gebied wat extra te kussen, likken en strelen. Temperature play leent zich hier ook perfect voor. Neem een ijsblokje in je mond of een slok hete thee voordat je je partner verwent met je mond.

Lees ook
Lessen tussen de lakens: Stress? Relax met seks!

Experimenteer

You hate it, or you love it: de voeten. Sociaal psycholoog Justin Lehmiller, ontdekte dat 1 op de 7 mensen weleens een seksuele fantasie heeft gehad over voeten. Om te ontdekken of deze fantasie ook bij jullie in de smaak valt, is een voetmassage een goed begin. Door de vele drukpunten op de voetzolen, worden gevoelens van opwinding versterkt wanneer je ze op de juiste manier stimuleert. Laat je begeleiden door een massageolie die over de voeten glijdt. Na verloop van tijd kunnen jullie overgaan op het kussen, likken en zuigen aan de tenen. En onthoud: communication is key. Vertel dus vooral aan elkaar wat wel en niet werkt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Tekst Isabel Ribbink | Foto GettyImages